Proeflessen
Het is altijd mogelijk vrijblijvend 2 proeflessen mee te doen om te kijken of de les bij u past. Wij vragen u vriendelijk u van te voren aan te melden voor een proefles via info.gymnastiekvoorwaarts@gmail.com. Exacte tijden en lokaties vindt u op ons lesrooster
Onze leiding is voor of na de les beschikbaar voor eventueel extra informatie.
Ook voor kinderen geldt hetzelfde. Laat ze gerust een paar keer meedoen om te kijken of het wat is voor uw kind. Sportkleding en gymschoentjes, of bij turnen blote voeten, is prima. Het is geen probleem als u als ouder tijdens de proeflessen aan de zijkant blijft kijken. 

Inschrijven
Bent u enthousiast en u wilt zich inschrijven dan kunt u zich digitaal inschrijven via https://goo.gl/forms/1gsqnUDbpxQKB4YX2. Ook is er via de leiding een inschrijfformulier te krijgen mocht digitaal aanmelden een probleem zijn. Na het invullen ontvangt u van onze ledenadministratie een bevestiging via de mail.

Clubkleding
Voor de turngroepen 3/4 en donderdag turngroep geldt de verplichting dat zij bij inschrijving een clubturnpakje aanschaffen die gedragen wordt bij turnwedstrijden en andere activiteiten die door de afdeling georganiseerd worden. Hiervoor dient een bestelformulier worden ingevuld.
Het clubturnpakje mag ook tijdens de turntrainingen gedragen worden.

Contact
Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie toch nog vragen, stel ze dan via info.gymnastiekvoorwaarts@gmail.com.


We hopen u snel als nieuw lid van Voorwaarts Gymnastiek te mogen verwelkomen!!