Vertrouwenspersoon

Iedereen die betrokken is bij SV Voorwaarts heeft recht op een veilige (sport-) omgeving. Het bestuur vindt iedere zaak van grensoverschrijdend gedrag er één teveel. We hanteren een zogenaamd zerotolerance beleid. Misbruik, pesten maar ook discriminatie of geweld kunnen helaas nooit voor 100% voorkomen worden. Maar we stellen echter wel alles in werking om te zorgen dat de kans erop zo klein mogelijk is. 

Beleid t.a.v. grensoverschrijdend gedrag is vastgelegd in de regeling “Veilig Sporten” welke is vastgesteld per 1 juli 2018.

Een vertrouwenspersoon is een onafhankelijke functionaris met geheimhoudingsplicht die buiten de vereniging staat en beschikbaar is voor leden, ouders van leden, leiding, bestuurders en vrijwilligers als het gaat om grensoverschrijdend gedrag. Je kunt bij de vertrouwenspersoon terecht voor een advies, maar ook kun je hem/haar gebruiken als luisterend oor. Pas als jullie het er samen over eens zijn dat er stappen ondernomen moeten worden, gebeurt dat. Tot die tijd is je contact met de vertrouwenspersoon iets tussen jullie.

Contactgegevens
Onze vertrouwenspersoon Jan Werkhoven op de onderstaande manier te bereiken:
Mail: jan@j-a-n.nl
Telefoon: 06 48690556

Ook kun je terecht bij

Miranda Pol (arts) 
Mail: mirandapol@wxs.nl
Telefoon: 06 51347662

of

Frits Spijker (arts) 
Mail: f.j.spijker@hcdo.nl
Telefoon: 06 25543362
 
Zij zijn ook als vertrouwenspersonen aan SV Voorwaarts verbonden.

Als je contact met één van heb opneemt krijg je binnen 24 uur bericht of zo veel eerder als mogelijk is.