Inleiding

Inleiding

Van harte welkom op de informatie site voor leden en niet leden. We informeren u graag over de afdeling voetbal.

De afdeling voetbal van Voorwaarts heeft zo’n 950 leden. We zijn trots op onze afdeling voetbal, op onze accommodatie de Laene, de trouwe leden, onze supportersschare en de wijze waarop onze voetbalafdeling door vele vrijwilligers wordt gerund.

Deze informatie is van groot belang voor het goed functioneren van de afdeling. Steeds meer brengen we onze diensten en onze afspraken via de website voor het voetlicht. We hopen daarmee de informatievoorziening zo optimaal mogelijk te maken en aan te sluiten bij uw behoeften.

De komende jaren zal de afdeling voetbal alles in het werk stellen om voor iedereen een aantrekkelijk voetbalaanbod te bieden.

Dat doen we door in onze accommodatie te investeren. We kunnen hierdoor trainen en wedstrijden spelen op een plezierige en verantwoorde wijze.

We doen dat door de faciliteiten in de kantine te verbeteren.

We doen dit door de vergaderkamers aan te passen aan de eisen van vandaag. Het wordt naast vergader ook geschikt gemaakt voor ontspanning en feesten.

En we doen dat door iedereen bij het vrijwilligerswerk te betrekken.

Uw vrijwillige bijdrage als sportend en niet sportend lid is heel belangrijk om de contributie laag te houden en de verenigingscultuur hoog.

Deze informatie zorgt er voor dat er geen misverstanden zijn over de verwachtingen die aan het lidmaatschap zijn verbonden. We gaan er vanuit dat u met het lidmaatschap kennis heeft genomen van informatie.

We wensen u een hele plezierige tijd bij Voorwaarts.