Heren 3 - Nieuws

2e Klasse

11-04 WEDSTRIJDVERSLAG: "Heren 3 sluit seizoen af met winst op angstgegner Bruvoc"

Het heeft de nodige moeite en zelfs een vijfsetter gekost, maar uiteindelijk werd ook Bruvoc verslagen in het competitieslot. De 12e overwinning op rij bracht Voorwaarts 3 op het mooie puntentotaal van 90.

 

02-04 WEDSTRIJDVERSLAG: "Ontketend Voorwaarts Heren 3 KAMPIOEN in Klarenbeek"

Het was géén 1 april grap: op woensdag 1 april 2015 konden we kampioen worden van de Derde Klasse H. Bij nummer drie Klarenbeek moesten nog twee punten worden gepakt. Na twee bloedstollende sets was de buit al binnen! Daarna maakten we het karwei af en we wonnen met 0-4. Voorwaarts Heren 3 is KAMPIOEN!

 

29-03 NIEUWS: Voorwaarts 3 op Facebook

We hebben nu ook een Facebookpagina: Facebook.com/Voorwaarts3

 

29-03 WEDSTRIJDVERSLAG: "Voorwaarts 3 op kampioenskoers na zege bij Dynamo" 

Vrijdagavond werd na twee matige en twee sterke sets met 0-4 gewonnen bij Dynamo. Nog twee wedstrijden en ons seizoen zit erop en nog twee punten en Voorwaarts 3 is kampioen! 

 

20-03 WEDSTRIJDVERSLAG: "Kampioenschap Voorwaarts 3 in zicht na winst op Klarenbeek"

Voorwaarts 3 heeft een grote stap gezet richting het kampioenschap van de Derde Klasse H. Concurrent Klarenbeek, vooraf nog de tegenstander met de minste verliespunten, werd in Jachtlust met 4-0 verslagen!

 

17-03 WEDSTRIJDVERSLAG: "Voorwaarts 3 bindt ook ABS aan de zegekar"

Na twee weken zonder wedstrijd, spelen we nu twee wedstrijden in vier dagen. Op deze maandagavond speelden we de inhaalwedstrijd bij ABS in Bathmen.

 

27-02 WEDSTRIJDVERSLAG: "Voorwaarts 3 zet ongekende zegereeks voort"

0-4, 1-3, 4-0, 0-4, 4-0 en 4-0. Dat zijn de uitslagen van Voorwaarts 3 in 2015. Maar liefst zes overwinningen op rij en slechts 1 set laten liggen, een ongekende zegereeks! Ook tegen Primavo 3 werden er weer eenvoudig 5 punten bijgeschreven.

 

14-02 WEDSTRIJDVERSLAG: "Voorwaarts 3 op koers na 50 gewonnen sets"

Door onze vijfde overwinning in 2015, konden we weer 5 belangrijke punten bij ons totaal optellen. Dynamo werd in Jachtlust met 4-0 verslagen, waardoor we zijn uitgelopen op onze concurrenten. Voorwaarts 3 blijft op koers!


31-01 WEDSTRIJDVERSLAG: "Weel vijfpuntel vool koplopel Voolwaalts dlie"

Op de sloffen, bij de kachel, in vakantiesfelen en met een hele glote Chinese lijsttafel. Zo weld de 0-4 ovelwinning bij BSV gevield. Vijf punten in deze wedstlijd, 19 punten in januali, de koppositie en misschien wel onze beste set van dit seizoen, walen natuullijk genoeg ledenen vool een feestje.

 

23-01 WEDSTRIJDVERSLAG: "Vijfpunter Voorwaarts 3 tegen ABS 2"

Na een verdiende overwinning bij concurrent DeVolCo, heeft Voorwaarts 3 ook de tweede wedstrijd in 2015 winnend afgesloten. De vorige ontmoeting met ABS resulteerde in een moeizame 4-0 winst en dit keer werden zij met dezelfde cijfers verslagen. Vijf punten werden gepakt en de koppositie weer overgenomen.

 

16-01 WEDSTRIJDVERSLAG: "Verdiende overwinning in topper bij DeVolCo"

Na de vijfpunter bij Primavo, heeft Voorwaarts 3 ook de tweede wedstrijd in 2015 gewonnen. Bij concurrent DeVolCo werd sportief gestreden en uiteindelijk een verdiende winst behaald: 1-3.

 

09-01 WEDSTRIJDVERSLAG: "Wisselvallig Heren 3 begint 2015 met zege en koppositie"

We zijn weer koploper! Voor even dan… Rode lantaarndrager Primavo 3 werd dinsdagavond met 0-4 verslagen. Een wedstrijd met twee gezichten. Een sterk Voorwaarts 3 in de eerste twee sets: met setstanden van maar liefst 7-25 en 5-25 werd Primavo overklast. Een zwak Voorwaarts 3 in de laatste twee sets: met 21-25 en 22-25 werd puntverlies ternauwernood voorkomen. Toch zijn we het jaar gestart met een overwinning en hebben we vijf belangrijke punten aan ons totaal toegevoegd!

 

03-01 NIEUWS: "Heren 3 in 2014"

De verrichtingen van Voorwaarts Heren 3 in de eerste helft van dit seizoen.

 

21-12 WEDSTRIJDVERSLAG: "Winst bij koploper Bruvoc na veerkracht en teamprestatie"

Vorige week speelden we onherkenbaar en gingen we na een foutenfestijn onderuit bij Bruvoc. Revanche halen voor die wanvertoning was dan ook het doel voor deze wedstrijd. Na een slecht begin en een 2-0 achterstand, werd veerkracht getoond en met 2-3 gewonnen! Een mooie en spannende maar sportieve strijd waarbij de ploegen met 105-106 elkaar nauwelijks ontliepen.

 

14-12 WEDSTRIJDVERSLAG "Onherkenbaar Heren 3 na foutenfestijn onderuit bij Bruvoc"

Wat Heren 2 (1-3) voor ons en Dames 5 (2-3) naast en na ons wél lukte, was voor ons niet weggelegd: winnen in Brummen. Een onherkenbaar en bij vlagen zeer zwak Heren 3 maakte enorm veel fouten en geen enkele aanspraak op de overwinning, waardoor volkomen terecht de grootste nederlaag van dit seizoen werd geleden: 3-1.

 

07-12 WEDSTRIJDVERSLAG "Sophie, spierpijn en shotjes na spannende strijd"

De week waarin we een teamfoto hebben gemaakt bij een professionele fotograaf, er een nieuwe aanwinst op de training verscheen, we sporttassen en inloopshirts van onze sponsor Overmars Administraties kregen én pakjesavond, werd afgesloten met het kraamschudden bij Sophie en een teambarbecue. Tussendoor speelden we ook nog een potje tegen DeVolCo 8, die in 2-3 eindigde.

 

28-11 WEDSTRIJDVERLAG: Heren 3 pakt 5 punten na zakelijke zege op Dynamo

Als een laaggeklasseerd team zoals Dynamo op bezoek komt, weten we dat we vooral tegen onszelf spelen. Dan is het top dat we “gewoon” weer 5 punten pakken en met 100-50 winnen!

 

22-11 WEDSTRIJDVERSLAG: Heren 3 op karakter langs vervelend Klarenbeek

Klarenbeek 1 - Voorwaarts 3 was een nare wedstrijd. Oh ja, we hebben ook nog voor de zesde keer op rij gewonnen.

 

18-11 NIEUWS: Wist u dit over Heren 3?

Wist u dat...

 

14-11 WEDSTRIJDVERSLAG: Heren 3 zet zegereeks moeizaam voort tegen ABS

Wedstrijd 5: Voorwaarts 3 - ABS 2. Al om 19:00 uur in Jachtlust Twello. Tegenstander ABS stond vooraf één plaats onder ons, met vijf punten minder en twee wedstrijden meer gespeeld. Na de vier topploegen in deze competitie (Devolco, Bruvoc, Klarenbeek en Voorwaarts) kan ABS worden gezien als “the best of the rest”.

 

05-11 WEDSTRIJDVERSLAG: Geconcentreerd Heren 3 overklast Primavo in eerste uitwedstrijd

Na drie thuiszeges op rij, speelde Voorwaarts 3 op dinsdagavond (onze trainingsavond) in Sporthal Zuiderpark in Apeldoorn tegen Primavo 3.

 

27-10 WEDSTRIJDVERSLAG: Heren 3 pakt 10 punten in 3 dagen tegen BSV!

Afgelopen donderdag én zaterdag was BSV 3 uit Beekbergen te gast bij Voorwaarts 3 in Jachtlust. En beide keren werden ze met 4-0 “afgedroogd”.

 

23-10 WEDSTRIJDVERSLAG: Ondermaats Heren 3 pakt volle winst tegen BSV

De belangrijkste conclusie na deze wedstrijd: 4-0 winst, 5 punten, nu 2 wedstrijden gespeeld en 2 gewonnen. Opmerkelijk genoeg leverde een 4-0 overwinning zelden zoveel ontevredenheid op…

 

22-10 VOORBESCHOUWING: 2x Heren 3 in Jachtlust in 3 dagen!

Voorwaarts Heren 3 staat voor een dubbele ontmoeting met BSV in slechts 3 dagen tijd.

 

11-10 NIEUWS: Wedstrijd tegen BSV uitgesteld

Uitgesteld, BSV had niet voldoende spelers.

 

08-10 WEDSTRIJDVERSLAG: Voorwaarts 3 en 2 spelen oefenwedstrijd op trainingsavond

Op dinsdagavond 7 oktober hebben we een oefenwedstrijd gespeeld tegen Voorwaarts Heren 2 met als uitslag: 0-3.

 

02-10 WEDSTRIJDVERSLAG: Voorwaarts 3 verslaat koploper DeVolCo bij seizoensouverture

De kop is eraf en vier punten zijn binnen! De derby tussen het onderste team (wij met 0 punten uit evenveel wedstrijden) en het bovenste team (DeVolCo 8 met 9 punten uit 2 wedstrijden) is geëindigd in een 3-1 overwinning voor de Twellonaren!

 

01-10 VOORBESCHOUWING: Heren 3 begint donderdag met dé derby!

Voorwaarts 3 opent donderdag het volleybalseizoen met de thuiswedstrijd tegen DeVolCo 8.

 

13-09 WEDSTRIJDVERSLAG: Oefenzege Voorwaarts 3 op competitiegenoot Bruvoc

Voorwaarts 3 heeft de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen gewonnen! Competitiegenoot Bruvoc 3 werd tijdens het openingstoernooi op zaterdag 13 september met 3-1 verslagen.

 

03-09 NIEUWS: Heren 3 start seizoen

Dinsdag 2 september werd de eerste training door Heren 3 afgewerkt van het nu al potentieel memorabele seizoen 2014-2015. Vanwege vakanties en blessures werden vijf spelers onder handen genomen door trainer Bart, die (ondanks de degradatie van vorig seizoen) heeft bijgetekend tot volle tevredenheid van alle betrokken partijen.