Nieuws

13 mei 2022

Vacature turnleider M/V

S.V. Voorwaarts Twello, afdeling Gymnastiek telt ruim 300 leden. En voor onze turngroepen van de donderdagavond (17.00-20.30 uur)zijn we op zoek naar een turnleider van 18jaar of ouder. De leden zijn in de leeftijd vanaf 6 jaar tot ca. 13 jaar.

Wij vinden het belangrijk dat jij als turnleider:

  • JE ENTHOUSIASME EN PASSIE VOOR SPORT KUNT OVERBRENGEN OP DE GROEP
  • ERVARING HEBT IN HET GEVEN VAN GYM-EN TURNLESSEN, DEZE TECHNISCH EN DIDACTISCH GOED NEER KUNT ZETTEN EN ZORGT VOOR VOLDOENDE VARIATIE. HET IS EEN PRÉ ALS JE ZELFTURNERVARING HEBT
  • JE IN HET BEZIT BENT VAN EEN KNGU DIPLOMANIVEAU 2/3(OF DEZE WILT GAAN VOLGEN)
  • GOED KUNT COMMUNICEREN EN OVER VERANTWOORDELIJKHEIDSGEVOEL BESCHIKT
  • EEN ECHTE TEAM PLAYER BENT EN WERKEN MET KINDEREN JE DING IS
  • BESCHIKBAAR BENT OP DONDERDAG VAN 17.00-20.30UUR
  • AFFINITEIT HEBT MET EEN VERENIGING EN HET LEUK VINDT OM MEE TE WERKEN AAN HET ORGANISEREN VAN EVENEMENTEN, ZOALS DE JAARLIJKSE UITVOERINGEN TURNWEDSTRIJDEN.

 

De lessen vinden plaats in de Multizaal van Sporthal Jachtlust in Twello.

Wat bieden wij? Een prettige werkomgeving met een enthousiast jeugdteam waarin je meer dan welkom bent. Ook vindt S.V. Voorwaartspersoonlijke ontwikkeling van haar leiding erg belangrijk. Na blijk van wederzijdse tevredenheid is het volgen van aanvullende opleidingen dan ook zeker bespreekbaar Het salaris is erg goed en afhankelijk van ervaring en opleiding.

 

Herken jij je in het bovenstaande, dan verzoeken wij je te reageren op deze vacature door een mail met motivatie en CV te sturen naar info.gymnastiekvoorwaarts@gmail.com

Heb je vragen? Neem dan contact op met: Marike Smit(06-10869237)

 

Gerelateerd Nieuws

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan