Coronaprotocol

Update n.a.v persconferentie 18-12-2021

Op 18 december jl. zijn er strengere maatregelen aangekondigd om het aantal contactmomenten terug te brengen. Deze zogenoemde nieuwe maatregelen raken onze afdeling ook. Alle binnensportlocaties moeten sluiten en de competities worden stilgelegd.

Dat betekent dat er door onze teams voorlopig niet getraind wordt en dat er geen wedstrijden zullen zijn. Deze maatregelen duren vooralsnog tot 14 januari.

Handballen tijdens corona

Basisregels

We roepen iedereen om alle RIVM richtlijnen in acht te nemen en zich te houden aan de basisregels:

Vanaf 6 november is voor toegang tot binnensport accommodaties een CTB controle verplicht. Op dit moment zijn we met de Gemeente/de Koepel in overleg hoe we de coronacheck bij de sportzalen praktisch gaan uitvoeren. Het kan dus zijn dat je nog niet gecontroleerd wordt bij een bezoek aan de sporthal of het spelen van een wedstrijd. Maar wees voorbereid! Maak je gebruik van het sportcafé van Sporthal Jachtlust dan dien je het coronabewijs in elk geval wel te tonen. Tijdens trainingen en wedstrijden is publiek niet toegestaan.

Zie voor meer informatie de website van het NHV.

Bezoek aan de sportkantine

Voor sportkantines gelden de regels zoals die voor de horeca gelden. Iedere bezoeker heeft een vaste zitplek en de kantine sluit om 20.00 uur. Iedereen van 13 jaar of ouder heeft een coronatoegangsbewijs nodig om binnen te komen.

Voor meer informatie over de coronamaatregelen in de Jachtlust verwijzen we je naar Stichting Koepel Voorst.

 

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan