Wedstrijdverslag

Een gemiste kans?

WedstrijdHuissen I - Voorwaarts Dames 2
Datum3 oktober 2020
Uitslag26-21

Nadat Wijhe vorige week duidelijk een maatje te groot was voor ons was er afgelopen zaterdag de 2e wedstrijd, en wel uit naar Huissen. Huissen staat wel bekend als een stevige tegenstander, dus de borst kon nat gemaakt worden.
Tot 3-3 ging de strijd gelijk op, daarna nam Huissen telkens een kleine voorsprong, 11-7
Voorwaarts knokte zich telkens weer terug in de wedstrijd en met de rust was de stand 13-12 in het voordeel van Huissen. Ondanks het goede optreden van de scheidsrechter kwamen van de zijde van Huissen steeds meer overtredingen die vaak toch te licht werden gestraft. Aan de andere kant misten onze dames toch nog wel de mooiste opgelegde kansen waardoor de nederlaag een feit was. Ondanks deze nederlaag was het spel en inzet al veel beter dan de vorige week. Fijn was het dat Jill en Lara uit de A-jeugd meespeelden en het uitstekend deden. Laten we hopen dat Anouk en Sanne weer snel speelminuten kunnen maken, zodat we dan weer compleet zijn.
De doelpunten kwamen van Manouk 4x, Jill 4x, Lara 4x, Chantal 3x, Noa 2x, Silke 2x,, Zoe 1x en Jill P 1x. Volgende week zondag thuis om 14.30 met als tegenstander Angeren.

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan