Wedstrijdverslag

Hurry up – Voorwaarts B1

WedstrijdHurry up - Voorwaarts B1
Datum6 oktober 2019
Uitslag25-20

Om 10:45 vertrokken we met 4 auto’s vanuit Twello naar Zwartemeer. Lieke en Lisa zijn geblesseerd maar gingen wel mee, daarom deed Kristel uit de B2 met ons mee.

Na een lange heenreis zijn we bij Hurry Up (Zwartemeer) aangekomen. Voordat de wedstrijd begon zat de sfeer er al lekker in met veel gezelligheid en muziek. Met de voorbespreking waren we er van overtuigd dat we ze konden hebben. Nadat we hadden warmgelopen gingen we ingooien en toen bleek dat er niet met hars gespeeld werd (wat we eerst wel dachten).

We begonnen sterk aan de wedstrijd en door het fysieke spel van de tegenstanders hadden we veel penalty’s mee, we speelden goed op snelheid met veel afwisseling waardoor hun moeilijk hun fysieke spel konden spelen en wij erdoor heen gingen. Daarnaast stond Nina ook lekker te keepen. We liepen de hele tijd gelijk op alleen in de laatste paar minuten liep Hurry Up iets uit en was de ruststand 14-11.

Ook de 2e helft begonnen we sterk en het staat na ongeveer 10 minuten 17-17 en ook nu weer loopt het gelijk op tot het 19-19 stond en Lotte op dat moment uitviel. Even later kreeg Lara 2 minuten en liepen zij uit en konden we ze niet meer inhalen de eindstand was dan ook 25-20 maar wel een sterke en snelle wedstrijd gespeeld met veel gezelligheid.

Xx Lara en Roos

Sponsors