Nieuws

28 oktober 2019

Clubactie bij Rondje Thermen Bussloo

Schrijf je in voor het rondje Thermen Bussloo op zaterdagavond 21 december en doneer daarmee 2,50 euro aan Voorwaarts Twello.

Op zaterdagavond 21 december 2019 wordt voor de tweede keer de verlichte kersteditie van het Rondje Thermen Bussloo georganiseerd. Het belooft weer een magische ervaring te worden, met gave verlichting, vuur en muziek onderweg! Je kunt wandelen (3, 5 of 7,5 kilometer) of hardlopen (5 of 7,5 kilometer).

Bij alle afstanden ontvang je een medaille én een gratis voucher voor een dagje sauna in Thermen Bussloo.

De route wordt aangegeven door duizenden lichtjes. Onderweg loop je door het magisch verlichte bos, luister je naar prachtige muziek en koren, kun je even bijkomen bij de koek en zopietent en brengt de prachtige winteravond op Bussloo jou in extase! Na afloop kun je genieten van een gezellige afterparty.

Loop mee voor S.V. Voorwaarts Twello

Dit jaar is er een hele leuke clubactie aan dit evenement gekoppeld. Bij inschrijving kun je namelijk geld doneren aan je favoriete club. Schrijf je in voor de kersteditie van Rondje Thermen Bussloo, geef aan dat je Voorwaarts steunt en wij ontvangen een donatie van € 2,50 van jouw inschrijfgeld!

Je kunt je online inschrijven, maar ook liggen bij alle clubs in de gemeente inschrijfkaarten waarmee je je aan kunt melden. Meer informatie en inschrijven: www.rondjethermenbussloo.nl

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors