Agenda

12 juli 2020

4 de Zomer | 2020 editie | afgelast

Datum 12 juli 2020
TijdNog onbekend
Locatie Beachcourts Sportpark De Laene

*** UPDATE: Helaas zal het 4 de Zomer toernooi dit jaar niet doorgaan in verband met de gestelde maatregelen tegen het coronavirus. ***

Op zondag 12 juli vindt de 2020 editie plaats van het ‘4 de Zomer’ event. Hét omni event op Sportpark De Laene, waaraan zowel leden van Beachsport Twello als niet leden kunnen deelnemen!

Het concept
Lijkt het je leuk om als team een potje te voetballen, volleyballen, tennissen en handballen op het zand? Dan is dit je kans! Jouw team bestaat uit 4 personen. Dit mogen jongens, meiden, mannen en vrouwen zijn; gemengd of allen van hetzelfde geslacht: wat jullie willen! De enige restrictie is de minimale leeftijd, namelijk 12 jaar. Kinderen jonger dan 12 jaar zijn natuurlijk wel van harte welkom om jouw team aan te moedigen!

Het toernooi is recreatief en vooral heel erg gezellig om samen met familie, buren, vrienden of sportmaatjes te spelen. De bedoeling is dat jullie als team zowel één wedstrijd handballen, één wedstrijd voetballen, 2 wedstrijden volleyballen en 2 wedstrijden tennissen. En dat natuurlijk allemaal op het zand! Namelijk op de mooie beachcourts op Sportpark De Laene! Na een intensieve strijd is er voor de winnaars niet alleen een mooie prijs beschikbaar maar zij mogen ook de 4-de-Zomer Beachbokaal in ontvangst nemen.

En omdat we snappen dat je als team publiek meebrengt (overige familieleden, buren, vrienden etc.) zijn er drankjes en snacks verkrijgbaar. En ook aan de kinderen wordt gedacht en voor vertier gezorgd.

Ga jij deze uitdaging aan? Houd de website en social media in de gaten voor meer informatie en inschrijving!

Deze dag vindt ook het KUBB toernooi plaats op de De Laene. Een gezellige dag dus op het sportcomplex!

4 de zomer

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan