Agenda

6 juni 2020

Junior Beach Circuit (JBC) | afgelast

Datum 6 juni 2020
Tijd09.00 - 18.00
Locatie Beachcourt Sportpark De Laene

*** UPDATE: Helaas zal het Junior Beach Circuit niet doorgaan in verband met de gestelde maatregelen tegen het coronavirus ***

Goed nieuws voor de jeugd!
Ook in beachseizoen 2020 komt het landelijke Junior Beach Circuit (JBC) weer naar Twello. Op zaterdag 6 juni 2020 hosten wij dit toernooi op Sportpark De Laene.

Dit betekent dat je op zaterdag 6 juni 2020 de kans krijgt om voor eigen publiek te strijden voor de dagoverwinning en rankingpunten in jouw eigen leeftijdscategorie.

Een circuit bestaat uit een aantal beachvolleybaltoernooien gedurende het beachseizoen. Bij het Junior Beach Circuit kan jeugd in de leeftijd van 12 tot 19 jaar beachvolleyballen op zijn of haar eigen niveau. De toernooien worden door het hele land georganiseerd en vinden plaats in de maanden mei tot en met augustus.

De toernooien van het JBC zijn aan elkaar verbonden. Deelnemers die meedoen aan de toernooien verzamelen rankingpunten. Deze rankingpunten zijn belangrijk voor de volgende toernooien en je kunt je er mee plaatsen voor de landelijke finale, de Beach Finals eind augustus. Dus wie weet sta jij daar te schitteren en word je Nationaal Beach Kampioen in jouw leeftijdscategorie.

Dus schrijf je samen met je beachmaatje snel in via de Zelf Beachen website.

Let op: deelname is gratis voor Beachsport Twello leden. Echter verloopt het dit jaar via een teruggave. Dus je betaalt €17,50* per team bij inschrijving aan de Nevobo en je krijgt via ons het deelnamegeld weer retour op de dag van het toernooi.
* Gebaseerd op 2019, de deelnemersbijdrage van 2020 is momenteel nog niet bekend. 

Meer informatie over het toernooi vind je hier.

JBC 2019

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan