beachtennis banner

Trainingen

Beachtennis

Na het grote succes van de afgelopen twee jaar, worden ook dit jaar weer beachtennistrainingen aangeboden op Sportpark De Laene. Ook dit jaar vinden de trainingen op dinsdagavond plaats en starten op dinsdag 7 mei 2019. 

De trainingen worden dit jaar verzorgd door Marjolein Nooteboom en Anne Hoogendam. Anne is de regerend Nederlands kampioen en top 100 speelster wereldwijd! Zij zullen je dus helpen om je beachtennis skills te verbeteren!

Invulling trainingen

Je hebt 8 trainingen waarbij er de eerste twee weken van juli eventueel inhaalmogelijkheden zijn.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden op basis van de beachtennis ervaring de trainingsgroepen samengesteld.
Zo wordt er bij de onervaren groep aandacht besteed aan het ontdekken van het spel, de basisbeginselen van de technieken en vooral veel spelen van het spelletje benadrukt.
Bij de ervaren groep wordt meer aandacht besteed aan de uitbreiding van technieken en zullen er tactieken besproken en uitgeprobeerd worden. Ook in deze groep zal er veel gespeeld worden waardoor de geleerde kennis in de praktijk kan worden gebracht.

Tijdstip

De eerste trainingsgroep traint van 19.00 tot 20.30 uur. De tweede groep aansluitend van 20.30 tot 22.00 uur.
Alle deelnemers die zich hebben aangemeld voor de training hebben inmiddels een mail ontvangen in welke groep zij zitten.

Niet trainen maar toch af en toe een balletje slaan? Neem dan deel aan  één van de leuke beachtennis toernooien bij Beachsport Twello. Meer informatie vind je hier.

Beachtennis training

Sponsors