beachtennis banner

Trainingen

Beachtennis

*** Helaas gaan de beachtennis trainingen van beachseizoen 2020 niet door in verband met de gestelde maatregelen tegen het coronavirus. ***

VELDEN RESERVEREN
Vanaf maandag 18 mei 2020 zijn er drie avonden in de week beachvelden beschikbaar om vrij te spelen. Op maandag en woensdag kunnen deze velden gereserveerd worden om te beachvolleyballen. Op dinsdag is beachtennis aan de beurt. Er zijn twee velden beschikbaar, in twee verschillende shifts die via een reserveringsformulier gereserveerd kunnen worden. Dit geldt voor Beachsport Twello leden en Voorwaarts leden vanaf 18 jaar.

Hier vind je meer informatie over het reserveren van een beachveld.

De inschrijving voor de beachtennis start binnenkort.

********************************************************************************************************

Na het grote succes van de afgelopen jaren, biedt Beachsport Twello ook dit jaar weer beachtennis trainingen aan. Nieuw dit seizoen is dat de trainingen op dinsdagavond en vrijdagavond plaatsvinden (nog even onder voorbehoud van het aantal aanmeldingen en beschikbaarheid van de trainers) en starten op dinsdag 2 juni 2020. 

Vorig seizoen werden de trainingen verzorgd door Marjolein Nooteboom en Anne Hoogendam. Anne is de regerend Nederlands kampioen en top 100 speelster wereldwijd! Zij hielpen de enthousiaste leden afgelopen seizoen om  beachtennis skills te verbeteren! Momenteel zijn wij druk bezig de trainers voor aankomend seizoen te regelen.

Invulling trainingen

Dit seizoen starten de trainingen op 2 juni. Je hebt 8 trainingen.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden op basis van de beachtennis ervaring de trainingsgroepen samengesteld. Zo wordt er bij de onervaren groep aandacht besteed aan het ontdekken van het spel, de basisbeginselen van de technieken en vooral veel spelen van het spelletje benadrukt.
Bij de ervaren groep wordt meer aandacht besteed aan de uitbreiding van technieken en zullen er tactieken besproken en uitgeprobeerd worden. Ook in deze groep zal er veel gespeeld worden waardoor de geleerde kennis in de praktijk kan worden gebracht.

Beachtennis training

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan