Beachtennisclinic2

Clinics

Beachtennis

*** UPDATE: Helaas zal de clinic op 15 mei niet doorgaan in verband met de gestelde maatregelen tegen het coronavirus ***


Regelmatig organiseert Beachsport Twello leuke clinics. Ter opening van het beachseizoen 2020 organiseren wij op dinsdag 15 mei 2020 een leuke beachtennis clinic onder leiding van Nederlandse beachtennis topper(s)!

Na het grote succes van 2018 kwamen in 2019 de beachtennis toppers Sebastiaan Flohr (top 10 speler van de KNLTB beachtennis ranglijst) en Anne Hoogendam (regerend Nederlands kampioen en top 100 speelster wereldwijd) de beachtennis clinic bij Beachsport Twello verzorgen. Twee hele enthousiaste beachtennissers die zich met hart en ziel inzetten voor de sport en de deelnemers van de clinic veel tricks en tops hebben geleerd!

Vrijblijvend proberen?

Lijkt het jou leuk om ook een keer geheel vrijblijvend kennis te maken met deze dynamische sport en dan ook gelijk training te krijgen van een echte Nederlandse beachtennis topper? Blokkeer dan 15 mei vast in je agenda! Tijdens deze avond krijg je op de beachvelden aan De Laene een leuke beachtennis clinic, waarbij je zelf natuurlijk ook aan de slag gaat!

Tijdstip

Momenteel is de verwachting dat de clinic zal starten om 19.30 uur en rond 21.00 uur afgelopen is.

Aanmelden

Lijkt het je ook leuk om aan deze top clinic mee te doen? Vanaf begin april kun je je online aanmelden via deze site voor de clinic.

Kosten deelname

De bijdrage voor deelname aan deze clinic bedraagt € 5,-. Paddles zijn deze avond beschikbaar.

Enthousiast geworden?

Ben je na deze clinic enthousiast geworden en wil je aankomend seizoen lekker elke week beachtennissen? Schrijf je dan in voor de trainingen via deze website.


Beachtennisclinic2

 

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan