Beachtennis toernooien

Toernooien

Beachtennis toernooien

*** UPDATE: Helaas zullen beide geplande toernooien niet doorgaan in verband met de gestelde maatregelen tegen het coronavirus ***

Ook tijdens het beachseizoen 2020 worden er diverse leuke beachtennis toernooien georganiseerd op de beachcourts aan De Laene in Twello. Ieder toernooi biedt zowel minder geoefende als ervaren beachtennissers kans deel te nemen.

Een overzicht van de reeds geplande beachtennis toernooien:

— Beachtennis Ranking & Recreatie Mix Toernooi | AFGELAST
Datum: zaterdag 31 mei 2020 | Aanvang: n.t.b.
Op 31 mei staat het eerste beachtennis toernooi van 2020 weer op het programma. Op deze dag vindt er zowel een  Ranking Mix Toernooi als Recreatie Mix Toernooi plaats. Voor deze dag kunnen mix teams zich aanmelden.

Kosten
De kosten voor dit toernooi bedragen € 10,- p.p. voor niet leden. Voor Beachsport Twello leden valt dit toernooi onder de beachcontributie. Zij hoeven dus geen aparte bijdrage voor dit toernooi te betalen.

Het huren van een beachtennis paddle voor deze dag kost € 5,- per stuk.

Aanmelden
Doe je ook mee? Zet de datum vast in je agenda, aanmelden voor dit Ranking en Recreatie Toernooi kan vanaf begin april online via deze site.


— Beachtennis Ranking & Recreatie Mix Toernooi | AFGELAST

Datum: zaterdag 25 juli 2020 | Aanvang: n.t.b.

Voor zaterdag 25 juli staat een Beachtennis Mix Recreatie en een Beachtennis Mix Ranking Toernooi op het programma. Beachsport Twello organiseert dit toernooi samen met omliggende beachtennis verenigingen, waaronder Klarenbeek. Het wordt daarmee vast het gezelligste beachtennis toernooi van de regio!

Het toernooi vindt plaats op de beachvelden van Klarenbeek.

Meer informatie over dit toernooi volgt nog.

Aanmelden
Doe je ook mee? Zet de datum vast in je agenda, aanmelden voor dit toernooi kan vanaf begin april via deze site.

 

Om alvast in de stemming te komen, vind je hier een mooie foto-impressie van het Open Recreatie Toernooi van zondag 22 april 2018!

Met dank aan Rianne / RiRi Pics!

Beachtennis toernooien

Sponsors

Sport legt in ons de basis viagra kopen zonder recept voor het leven van kinds af aan