Beachvolleybal competitie

Beachvolleybal

Beachvolleybal is hot! Dat blijkt ook bij Beachsport Twello. Al enkele jaren zitten zowel de beachvolleybal trainingen – bij zowel de jeugd als senioren – als de competitie avonden helemaal vol! Maar liefst 5 – en soms wel 6 – dagen in de week vinden er diverse beachsporten aan De Laene in Twello plaats.

De sfeer, uitstraling, gezelligheid en de vrijheid van het beachvolleyballen spreken veel mensen aan. Daarnaast is het een goede mogelijkheid om lekker te blijven te volleyballen tijdens de lange zomerstop in de zaal. Lekker in de buitenlucht.
Beachvolleyballen kan met vrienden, buren, teamgenoten etc. in zowel competitieverband als tijdens trainingen of clinics. Maar ook een beachveld huren om een paar uurtjes gezellig te kunnen beachvolleyballen is mogelijk bij Beachsport Twello.

Beachvolleybal Twello is als commissie ondergebracht binnen de Beachsport Twello, de Beachsport afdeling van de omnisportvereniging Voorwaarts Twello. De commissie is zelf verantwoordelijk voor alle organisatorische onderdelen binnen Beachvolleybal Twello en legt verantwoording af aan het bestuur van de Beachsportafdeling.

Tijdens het beachseizoen worden diverse beachvolleybaltrainingen, competities en events georganiseerd. Houdt onze website in de gaten voor alle leuke activiteiten.

Beachvolleybal algemeen

 

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan