Beachvolleybal algemeen

Competitie

BEACHVOLLEYBAL

Ieder jaar organiseert Beachsport Twello de ‘Etos Monique Beachvolleybalcompetitie’. Op diverse vrijdagavonden in mei, juni en juli vinden deze gezellige competitie avonden plaats. Er wordt een heren en een dames beachvolleybalcompetitie gespeeld, verdeeld in verschillende niveaus: laag, midden en hoog. De competitie avonden zijn van 19.00 tot 22.00 uur en de data voor seizoen 2019 als volgt:

Heren
Vrijdag 10 mei
Vrijdag 24 mei
Vrijdag 14 juni
Vrijdag 5 juli

Dames
Vrijdag 17 mei
Vrijdag 7 juni
Vrijdag 21 juni
Vrijdag 12 juli

De poule indeling is inmiddels gemaakt. Alle deelnemers hebben een mail ontvangen met deze indeling.

Organisatie competitie avond
Iedere competitie avond helpen twee teams met het opbouwen van de beachvelden. Deze indeling wordt bekend gemaakt bij de poule indeling. Deze teams dienen 30 minuten van te voren aanwezig te zijn. Mocht je verhinderd zijn, dan mag je natuurlijk altijd ruilen met een ander team. Na afloop helpen twee andere teams bij het afbreken van de velden en het opruimen van het materiaal.

Mocht je een competitie avond verhinderd zijn en geen vervanging kunnen regelen, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten per mail of aan de beachvolleybalbal competitie coördinator (Helga).

De competitie avonden eindigen om 22.00 uur. Houd hierbij rekening met de buurt! Muziek en lampen op tijd uit en de materialen opgeruimd.

Beachvolleybal competitie

Sponsors