Beachvolleybal algemeen

Competitie

BEACHVOLLEYBAL

*** UPDATE: Helaas zullen beide competitiedagen van dit seizoen niet doorgaan in verband met de gestelde maatregelen tegen het coronavirus.  ***

 

Ieder jaar organiseert Beachsport Twello de ‘Etos Monique Beachvolleybalcompetitie’. Waar deze gezellige competitie avonden voorgaande jaren plaatsvonden op de vrijdagavonden in mei, juni en juli, hebben wij dit seizoen gekozen voor een nieuwe opzet.

Nieuw dit seizoen zijn de twee competitiedagen. Op zaterdag 30 mei en zaterdag 4 juli organiseren wij zowel voor de CMV mini’s als de jeugd en senioren een competitiedag. Dit in plaats van de competitie avonden die alleen voor de senioren werd georganiseerd.

De planning is momenteel dat ’s ochtends de CMV leden een leuke clinic volgen en de overige jeugdleden wedstrijden zullen spelen. ’s Middags is het de beurt aan de senioren. (heren en dames). Meer informatie over het programma volgt nog maar het worden twee gezellige dagen waarbij wij zullen zorgen voor entertainment en een versnapering voor de aanwezige fans.

Voor de CMV en jeugd maken deze competitiedagen onderdeel uit van hun trainingspakket (8 weken trainen + 2 competitiedagen).

Beachvolleybal competitie

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan