Beachsport Twello goes Ameland

Events

BEACHVOLLEYBAL

Tijdens het beachseizoen (april – september) organiseert Beachsport Twello jaarlijks één of meerdere beachevents. Deze worden ook weer gegeven in de agenda.

Eén van de hoogtepunten van deze activiteiten was de ontvangst van twee Nederlandse bekende internationals op Sportpark De Laene voor de:

TeamNL Beach Tour
Op woensdag 8 juli kwamen de nationale beachtoppers Christiaan Varenhorst en Stefan Boermans in het kader van de TeamNL Beach Tour naar Sportpark De Laene voor een gave beachvolleybal clinic voor de jeugd van 8 t/m 18 jaar!

TeamNL Beach Tour
TeamNL Beach Tour is een initiatief van de Nevobo (Nederlandse Volleybal Bond) met als doel de jeugd te motiveren om lekker te sporten en vitaal te blijven. De beachvolleyballers van TeamNL Beach Tour gingen naar verschillende volleybalverenigingen in heel Nederland. Toppers als Christiaan Varenhorst, Alexander Brouwer, Robert Meeuwsen en diverse vrouwelijke top beachvolleyballers zijn daar aan het volleyballen gegaan met de jeugd.

Sinds de aankondiging van de TeamNL Beach Tour hadden in één week tijd meer dan 70 volleybalverenigingen een clinic aangevraagd. Wij waren dan ook ongelooflijk blij (en stiekem ook wel een beetje trots) op het feit dat TeamNL Beach Tour ook naar Twello kwam!

Foto impressie & after movie
Een foto impressie en after movie van deze leuke avond vind je op onze Facebook pagina.

TeamNL Beach Tour

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan