Beachsport Twello goes Ameland

Events

BEACHVOLLEYBAL

Beachsport Twello organiseert jaarlijks één of meerdere beachevents. Voor het seizoen 2020 staat op dit moment het volgende event gepland:

– TeamNL Beach Tour
Heb jij altijd al eens de állerbeste beachvolleyballers van Nederlands willen ontmoeten? En wil jij wel eens zien of Christiaan Varenhorst echt wel 2.12 m. (!) lang is? Dit is je kans! Op woensdag 8 juli komen de nationale beachtoppers Christiaan Varenhorst en Stefan Boermans in het kader van de TeamNL Beach Tour naar sportpark De Laene voor een gave beachvolleybal clinic voor de jeugd van 8 t/m 18 jaar!

TeamNL Beach Tour
TeamNL Beach Tour is een initiatief van de Nevobo (Nederlandse Volleybal Bond) met als doel de jeugd te motiveren om lekker te sporten en vitaal te blijven. De komende maanden gaan de beachvolleyballers van TeamNL Beach Tour naar verschillende volleybalverenigingen in heel Nederland. Toppers als Christiaan Varenhorst, Alexander Brouwer, Robert Meeuwsen en diverse vrouwelijke top beachvolleyballers zullen daar aan de slag gaan met de jeugd.

Sinds de aankondiging van de TeamNL Beach Tour hebben in één week tijd meer dan 70 volleybalverenigingen een clinic aangevraagd en inmiddels is de inschrijving daarom gesloten. Wij zijn dan ook ongelooflijk blij (en stiekem ook wel een beetje trots) op het feit dat TeamNL Beach Tour naar Twello komt!

Indeling
Clinic CMV (vanaf 8 jaar): 19.00-19.45 uur
Clinic ABC jeugd: 20.00-20.45 uur

Foto impressie
Een foto impressie van deze leuke avond vind je op onze Facebook pagina.

TeamNL Beach Tour

– Beachsport Twello goes Ameland (again)!

*** Vanwege de corona maatregelen zal Beachsport Twello dit jaar helaas niet afreizen naar Ameland voor het Summer Beach Volleybal Circuit. ***

Na de onwijs gezellige trip in 2017 en 2019 is het tijd voor een herhaling: Beachsport Twello goes Ameland! In het weekend van 26 t/m 28 juni 2020 vindt op Ameland het Summer Beachvolleybal Circuit plaats en Beachsport Twello is er weer bij! Wij hebben een leuk 3-daags arrangement samengesteld waarbij genieten van gezelligheid, relaxte beachfeestjes en een geweldig beachvolleybaltoernooi op Ameland centraal staan.

BST goes Ameland

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan