JBC 2019

Toernooien

BEACHVOLLEYBAL

Ieder beachseizoen probeert de beachcommissie van Beachsport Twello diverse toernooien te organiseren voor jong en oud. Naast de toernooien van de standaard beachsporten zoals volleybal, handbal en tennis is er ook het 4 de Zomer Beachtoernooi. Tijdens dit beachtoernooi worden diverse beachsporten (volleybal, handbal, tennis en soccer) gecombineerd en binden verschillende gelegenheidteams de strijd met elkaar aan. Deze dag staat garant voor veel fun en wordt traditioneel afgesloten met een gezellige BBQ!

Helaas zijn alle events voor beachseizoen 2020 geannuleerd in verband met de gestelde maatregelen tegen het coronavirus. 

 

– King & Queen toernooi –
*** UPDATE: Helaas zal het King & Queen toernooi dit jaar niet doorgaan in verband met de gestelde maatregelen tegen het coronavirus. ***

Hij is weer terug: het King & Queen of the beach volleybal toernooi!
Na enkele jaren afwezigheid wordt op vrijdagavond 5 juni 2020 het toernooi weer georganiseerd. Je hoeft vooraf niet op zoek naar een maatje en kunt je dus alleen aanmelden. Op de avond zelf zullen wij een eerlijke match maken tussen alle aanwezige Kings en Queens. Zo wordt het een spannende avond vol strijd, waarbij niet van te voren al duidelijk is wie de grootste kanshebbers zijn.

King & Queen

– Junior Beach Circuit (JBC) –
*** UPDATE: Helaas zal het Junior Beach Circuit in Twello dit jaar niet doorgaan in verband met de gestelde maatregelen tegen het coronavirus. ***

Ook tijdens beachseizoen 2020 komt het landelijke Junior Beach Circuit (JBC) weer naar Twello! Op zaterdag 6 juni 2020 hosten wij dit toernooi op Sportpark De Laene in Twello. Gezien de coronamaatregelen volgen wij hiervoor het beleid van de Nevobo. Zij zijn nog steeds voornemens om het toernooi deze dag in Twello te organiseren.

Dit betekent dat je op 6 juni de kans krijgt om voor eigen publiek te strijden voor de dagoverwinning en rankingpunten in jouw leeftijdscategorie.

Meer informatie en inschrijven voor het JBC doe je via de Zelf Beachen website

JBC 2019


– 4 de Zomer Beachtoernooi –

*** UPDATE: Helaas zal ook het 4 de Zomer toernooi dit jaar niet doorgaan in verband met de gestelde maatregelen tegen het coronavirus. ***

Na de uiterst succesvolle eerste twee edities van het 4-de-Zomer Beachtoernooi, kan een vervolg in 2020 natuurlijk niet uitblijven! Dit seizoen vindt het event plaats op zondag 12 juli. Lijkt het je leuk om als team een potje te voetballen, volleyballen, tennissen en handballen op het zand? Dan is dit je kans! Je team bestaat uit 4 personen. Dit mogen jongens, meiden, mannen en vrouwen zijn. Gemengd of allen van hetzelfde geslacht. Wat jullie willen! De enige restrictie is de minimale leeftijd, namelijk 12 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van Beachsport Twello/Voorwaarts, iedereen is welkom! Blok 12 juli dus vast in je agenda en verzamel een leuk team om je heen! De inschrijving opent begin april.

4 de zomer

 

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan