JBC 2019

Toernooien

BEACHVOLLEYBAL

Ieder beachseizoen probeert Beachsport Twello diverse toernooien te organiseren voor jong en oud.
Naast de toernooien van de standaard beachsporten zoals volleybal, handbal en tennis is er ook het 4-de-Zomer Beachtoernooi. Tijdens dit beachtoernooi worden diverse beachsporten (volleybal, handbal, tennis en soccer) gecombineerd en binden verschillende gelegenheid teams de strijd met elkaar aan. Deze dag staat garant voor veel fun en wordt traditioneel afgesloten met een gezellige BBQ!

— Junior Beach Circuit (JBC)

Goed nieuws voor de jeugd!
Ook dit beachseizoen komt het landelijke Junior Beach Circuit (JBC) weer naar Twello! Op zaterdag 15 juni krijg je de kans om voor eigen publiek te strijden voor de dagoverwinning en rankingpunten te verzamelen in jouw eigen leeftijdscategorie. Inschrijven voor het JBC doe je via de Zelf Beachen website
.
Meer informatie over het JBC bij Beachsport Twello aan De Laene vind je hier.

JBC 2019


— 4-de-Zomer Beachtoernooi

Na de uiterst succesvolle eerste twee edities van het 4-de-Zomer Beachtoernooi, kan een vervolg in 2019 natuurlijk niet uitblijven! Dit seizoen vindt het event plaats op zondag 14 juli. Lijkt het je leuk om als team een potje te voetballen, volleyballen, tennissen en handballen op het zand? Dan is dit je kans! Je team bestaat uit 4 personen. Dit mogen jongens, meiden, mannen en vrouwen zijn. Gemengd of allen van hetzelfde geslacht. Wat jullie willen! De enige restrictie is de minimale leeftijd, namelijk 12 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van Beachsport Twello/Voorwaarts, iedereen is welkom!

4 de zomer

4-de-Zomer toernooi
Helaas gaat het 4-de-Zomer toernooi van dit jaar om logistieke redenen niet door.
Hopelijk mogen wij jullie volgend jaar verwelkomen op de 2020 editie!

 

— Beach League Veluwe
In samenwerking met Beachclub Klarenbeek, organiseert Beachsport Twello Beach League Veluwe. Een leuk en gezellig regionaal beachvolleybal toernooi. Op zondag 19 mei vindt de eerste editie plaats op de beachvelden van Sportpark De Laene in Twello. Op zaterdag 20 juli vindt het toernooi plaats bij Beachclub Klarenbeek. Je kunt je voor ieder toernooi apart inschrijven via deze link.

Beach League Veluwe

Sponsors