beachvolleybaltraining

Trainingen

BEACHVOLLEYBAL

*** UPDATE: Helaas zullen de beachvolleybaltrainingen niet doorgaan in verband met de gestelde maatregelen tegen het coronavirus. De beachcommissie gaat kijken of zij toch nog enkele leuke beachevents kunnen organiseren deze zomer. Dit is vanzelfsprekend afhankelijk van de voorwaarden die van kracht zijn.  ***

In de maanden mei en juni worden er door Beachsport Twello weer beachvolleybal trainingen georganiseerd voor zowel de mini’s (CMV), jeugd als senioren. In totaal heb je 8 weken training.

Je kunt je alleen deelnemen, als duo of met meerdere personen. Je hoeft geen Voorwaarts lid te zijn! Iedereen kan deelnemen aan de training (of andere beachsporten) bij Beachsport Twello!

Start trainingen
We starten in de week van 11 mei 2020 met de beachvolleybal trainingen voor zowel de mini’s, jeugd als senioren. In een groep van circa 8 tot 10 personen krijg je 8 weken training van een beachvolleybaltrain(st)er die jou verschillende technieken en vele tips en trucs zal leren op jouw eigen niveau.

Jeugd
Het jeugdpakket bestaat uit 8 weken trainen en twee keer competitie wedstrijden. Tijdens deze competitie ochtenden op 30 mei en 4 juli kun je gelijk laten zien wat je met de trainingen geleerd hebt!
De CMV jeugd volgt op deze competitie ochtenden een leuke clinic. Tijdens de 4e en 8e training spelen zij onderling wedstrijdjes. De overige jeugdleden trainen 8 weken en spelen wedstrijden op 30 mei en 4 juli.

Trainingsavonden en tijden
De beachvolleybal trainingen worden gegeven op maandag, woensdag en donderdag. De tijdstippen zijn van 17.00-18.00 uur (mini’s), 18.00 – 19.00 uur (jongste jeugd), 19.00-20.30 uur en van 20.30-22.00 uur.
Kort voor aanvang van de trainingen krijg je een mail met de bevestiging van jouw trainingsindeling.

Trainingsoverzicht
Na de positieve reacties van vorig seizoen hebben we er ook dit seizoen voor gekozen om vooraf een indeling te maken, gebaseerd op de beschikbaarheid van alle trainers. Zo kun je dus vóór je inschrijving al zien wanneer er op welk niveau getraind gaat worden. Hieronder zie je de trainingsindeling voor dit seizoen. Let op: dit schema is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen!

Voorlopig trainingsschema volleybal 2020

Mocht jouw beachmaatje een training niet kunnen, dan mag je een vervanger regelen (hij/zijn hoeft niet persé lid te zijn van Beachsport Twello/SV Voowaarts). Meld het vooraf even bij jouw beachvolleybaltrain(st)er, zodat deze hiervan op de hoogte is.

Trainers
Onze enthousiaste beachtrainers hebben weer veel zin in het nieuwe beachseizoen! Ondanks dat het ledenaantal hard groeit – wat natuurlijk super is! – groeit het aantal nieuwe beachtrainers helaas nog niet zo hard mee. Lijkt het jou ook leuk om training te geven, desnoods samen met een (beach)maatje? Geef het dan aan ons door via de mail! Als je wilt kunnen we je ook een trainerscursus van de Nevobo aanbieden!

beachvolleybaltraining

Sponsors