beachvolleybaltraining

Trainingen

BEACHVOLLEYBAL

In de maanden mei en juni worden er door Beachsport Twello weer beachvolleybal trainingen georganiseerd. Vanwege de gestelde corona maatregelen dit seizoen alleen voor CMV en jeugd tot en met 12 jaar. In totaal heb je 8 weken training.

Ook voor niet-Voorwaartsleden!
Je kunt je alleen deelnemen, als duo of met meerdere personen. Je hoeft geen Voorwaarts lid te zijn! Ook jeugd (tot 13 jaar!) die geen Voorwaarts lid is – of wel Voorwaarts lid maar een andere sport beoefend – kunnen deelnemen aan de beachvolleybal training bij Beachsport Twello!

Online aanmelden
De online inschrijving is inmiddels gesloten en de trainingsindelingen zijn gemaakt.

Compensatie zaalleden
Ter compensatie voor de uitgevallen trainingen en wedstrijden binnen de afdeling volleybal, biedt omni vereniging Voorwaarts de jongste volleybaljeugd (tot en met 12 jaar) dit jaar een kosteloos beachvolleybalseizoen aan binnen de afdeling Beach.

Start trainingen
We starten in de week van 11 mei 2020 met de beachvolleybal trainingen voor CMV en jeugd tot en met 12 jaar. In een groep van circa 10 tot 12 personen krijg je 8 weken training van een beachvolleybaltrain(st)er die jou verschillende technieken en vele tips en trucs zal leren op jouw eigen niveau.

Trainingsoverzicht
De beachvolleybal trainingen worden gegeven op maandag en woensdag.
Na de positieve reacties van vorig seizoen hebben we er ook dit seizoen voor gekozen om vooraf een indeling te maken, gebaseerd op de beschikbaarheid van alle trainers. Zo kun je dus vóór je inschrijving al zien wanneer er op welk niveau getraind gaat worden. De trainingsindeling voor dit seizoen is als volgt:

Trainingsschema final

Op woensdag 6 mei hebben wij alle sporters die zich hebben aangemeld voor de beachvolleybal trainingen een mail gestuurd met  de teamindeling en het Covid-19 reglement met daarin onder andere de regels met betrekking tot het halen en brengen naar het sportcomplex, etc. Lees deze mail goed door!

Zaal C jeugd
Mocht je in de zaal bijvoorbeeld in de C jeugd spelen én het gehele beachseizoen nog geen 13 jaar zijn, dan kun je je aanmelden voor de CMV niveau 5 trainingen. Wij begrijpen dat dit wellicht teleurstellend is voor diegenen die helaas niet mee kunnen trainen omdat zij ouder zijn dan 12 jaar, maar wij dienen ons aan de landelijke vastgestelde richtlijnen te houden en vragen daarom hiervoor jullie begrip. Het kan voorkomen dat je halverwege het beachseizoen 13 wordt. Omni breed (dus b.v. ook bij de voetbal en handbal) hanteren wij hiervoor het volgende: Jeugd die momenteel nog 12 is maar voor 1 juli 2020 13 wordt, wordt tot de groep van 13 jarigen gerekend. Dit betekent helaas dat je niet kunt deelnemen aan de beachvollleybal trainingen dit seizoen.

Corona maatregelen
Natuurlijk houden wij bij de trainingen rekening met de gestelde corona maatregelen. Voorwaarts heeft de volgende regels opgesteld die gehanteerd worden op Sportpark De Laene.

Kun je een keer niet trainen? 
Mocht jij of jouw beachmaatje een training niet kunnen, dan mag je een vervanger regelen (hij/zijn hoeft ook niet persé lid te zijn van Beachsport Twello/SV Voowaarts). Meld het vooraf even bij jouw beachvolleybaltrain(st)er, zodat deze hiervan op de hoogte is.

Trainers
Onze enthousiaste beachtrainers hebben weer veel zin in het nieuwe beachseizoen! Ondanks dat het ledenaantal hard groeit – wat natuurlijk super is! – groeit het aantal nieuwe beachtrainers helaas nog niet zo hard mee. Lijkt het jou ook leuk om training te geven, desnoods samen met een (beach)maatje? Geef het dan aan ons door via de mail! Als je wilt kunnen we je ook een trainerscursus van de Nevobo aanbieden!

beachvolleybaltrainingen

Sponsors

Sport legt in ons de basis viagra kopen zonder recept voor het leven van kinds af aan