B1 en C1 NK beachhandball

Beachhandball

Net als beachtennis en beachsoccer wordt ook de zomerse handbalvorm; beachhandball in Nederland steeds populairder. Het spel is erg snel en dynamisch en vraagt hierdoor wel enige techniek en tactiek. Bijzondere regels maken het mogelijk om meer punten te scoren en zorgen voor een spectaculair scoreverloop.

Op het sportcomplex De Laene van S.V. Voorwaarts aan de Kerklaan te Twello heeft Beachsport Twello 3 beachvelden, waarvan één veld permanent voor beachhandball is ingericht. De andere twee velden zijn ingericht voor beachvolleybal en beachtennis. Beach handbal is een belangrijk onderdeel van de handbaltak van S.V. Voorwaarts.

Voor verenigingen die ook graag eens willen beachhandballen is het mogelijk om het  beachhandbalveld aan de Laene te reserveren. Voor de aanvraag van een reservering kan dit, buiten de reguliere trainingstijden van S.V. Voorwaarts, via de mail.  De beachhandbal commissie zal dan zo snel mogelijk een reactie geven over de mogelijkheden.

Wat zijn de ambities van de beachhandball commissie?
Wij vinden het heel belangrijk dat ieder lid in de gelegenheid wordt gesteld wordt om in ieder geval heel veel plezier te beleven aan deze handbalvorm. Ook willen wij proberen om teams zich te laten plaatsen voor het NK Beach Handball. Door kwalificatietoernooien te spelen kunnen zij hiervoor punten behalen.

B1 en C1 NK beachhandball

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan