Lidmaatschap

Inschrijfformulier beachseizoen

Wil je lid worden van de beachtak van SV Voorwaarts? Vul dan het formulier op deze link in.
Let op: CMV en jeugd volleyballeden hoeven zich niet in te schrijven! Het zaalseizoen loopt automatisch door in het beachseizoen! Ook voor deelname aan het beachhandbal seizoen hoef je dit formulier niet in te vullen.

BST logo

Contributie

Als gevolg van de coronamaatregelen is een groot deel van sportseizoen 2020-2021 voor Voorwaartsleden komen te vervallen. De beachcontributie voor Voorwaarts leden wordt daarom door het bestuur gecompenseerd aan haar leden. Dit betekent dat Voorwaartsleden voor beachseizoen 2021 zelf geen contributie hoeven te betalen. Niet Voorwaartsleden betalen onderstaande contributiebedragen. 

Contributie bedrag
Volwassenen: € 35,-
Jeugd: € 25,-

Voor bovengenoemde contributie kan je aan de activiteiten van de beachsport waarvoor je je als lid hebt opgegeven deelnemen: training, toernooien @De Laene* en de beachvelden reserveren om vrij te beachen.

Voor het huren van materiaal (b.v. beachtennis paddle) en clinics worden nog wel kosten in rekening gebracht.
Voor senioren zijn de ‘Juni Beachvolleybal Competitie Maand’ wedstrijden niet inbegrepen in de contributie. Het bedrag voor deze 4 wedstrijden wordt later dit seizoen bekend gemaakt.

* M.u.v. het 4-de-Zomer Beachtoernooi en het Junior Beach Circuit (JBC).

Alleen basislidmaatschap
Indien je niet actief wilt beachsporten in de vorm van trainingen, toernooien en events, dan kun je ook kiezen voor een basislidmaatschap. Je kunt dan gedurende het gehele beachseizoen (mei t/m september) beachvelden reserveren om zelf lekker te beachen wanneer de velden daarvoor beschikbaar zijn. Het basislidmaatschap is zeer aantrekkelijk geprijsd, zeker als je dit vergelijkt met de baanhuur van b.v. tennis of padel. Je betaalt onderstaand bedrag dus voor een heel seizoen vrij beachen (mei t/m september)!

Contributie basislidmaatschap 
Senioren: € 25,-
Jeugd: € 15,-

Het lidmaatschap van Beachsport Twello is een doorlopend lidmaatschap. Dit betekent dat het lidmaatschap na ieder seizoen automatisch doorloopt. Eventuele opzegging dient vóór 1 maart van het nieuwe seizoen te gebeuren. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@beachsporttwello.nl

 

CONTRIBUTIE BEACHHANDBALL

De afdeling handbal hanteert een eigen contributiestructuur. De contributiebedragen voor het beachhandball seizoen 2020 – 2021 zijn als volgt:

Senioren:
Senioren betalen per beachseizoen € 25,- contributie, bovenop de handbal contributie.

Junioren (jeugd):
Junioren (jeugd) betalen per beachseizoen € 15,- contributie bovenop de normale handbal contributie.
Dit is vanaf de E-jeugd. De H en F-jeugd betalen geen contributie voor de beach.

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan