Nieuws

15 april 2021

Nieuwe beachvolleybaltrainer: Wim Bijsterbosch

Beachsport Twello verwelkomt dit seizoen een nieuwe beachvolleybal trainer: Wim Bijsterbosch. Hij zal de senior beachvolleybaltrainingen aan De Laene gaan verzorgen. Hij stelt zich graag even voor!

“Hoi, ik ben Wim Bijsterbosch, 54 jaar, woon in Heerde en ik heb een grote passie voor sport. Ons gezin zit volop in de volleybalwereld. Mijn vrouw Annette en onze dochters Rosalie en Merel staan in het veld en ik aan de zijkant als trainer/coach en fysiek trainer. Zelf kan ik mijn ei volledig kwijt in de sport triatlon en de dagelijkse trainingen zijn altijd weer een feestje voor mij.

Overdag werk ik bij de gemeente Apeldoorn, nu nog als bestuurlijk jurist omgevingsrecht en binnenkort als senior beleidsadviseur sport.

In de avonduren ben ik actief in mijn bedrijf SportZorg Veluwe met onder meer sportmassages, blessurebehandelingen, fysieke trainingen en adviezen over bewegen.

Als volleybaltrainer heb ik ervaring opgedaan bij diverse clubs, als bondstrainer bij RTC Zwolle en Apeldoorn, talententrainingen, mijn eigen volleybalschool, als docent bij VT3-opleidingen, etc. Op dit moment ben ik bij SV Dynamo Apeldoorn coach van D2 en MB1 en hoofd fysieke trainingen. Helaas stop ik na dit seizoen bij deze prachtige club. Het is niet te combineren met mijn nieuwe baan.

Beachtraining geven vind ik erg leuk. Het weer, de technieken en het tactische spel in combinatie met de fysiek zware omstandigheden maken het heel anders dan zaalvolleybal. Ik vind de trainingen ook een goede aanvulling op de trainingen in de zaal. En het is ontzettend leuk om met een onbekende groep volleyballers te gaan trainen. Ik heb er zin in!

Met hartelijke groet,
Wim Bijsterbosch

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan