Beachsoccer

Beachsoccer

Beachsoccer is één van de meest groeiende beachsporten in Nederland. In 2000 werd de Nederlandse Beach Soccer Bond (NBSB) en de eredivisie Beachsoccer opgericht. Beachsoccer is een flitsende en ongecompliceerde versie van het normale veldvoetbal. Door de vele technische hoogstandjes en op intuïtie uitgevoerde acties is de sport bijzonder dynamisch en spectaculair. Het zand voegt hierbij een extra dimensie aan de sport toe. Beachsoccer staat er om bekend dat het veel individuele behendigheid en specifieke vaardigheden vraagt van de speler. Naast het individuele is het een echte teamsport, teamwork staat voorop.

Sinds 1 april 2014 worden er activiteiten gericht op Beachsoccer georganiseerd voor de leden van SV Voorwaarts. Hieronder vallen bijvoorbeeld clinics van professionele Beachsoccer spelers en toernooien die voor de verschillende doelgroepen (pupillen, junioren, senioren, recreanten, 35+ voetbal) georganiseerd kunnen worden. De Beachsoccer bij SV Voorwaarts is uniek in de regio en voor iedereen geschikt om het te spelen!

Wat zijn de ambities onder de beachsportafdeling?
Eén van de ambities is om ieder jaar een terugkerend Beachsoccer toernooi te organiseren voor zowel pupillen, junioren en senioren. Daarnaast is er de ambitie om een wekelijks (trainings)aanbod op het beachveld te creëren.

Beachsoccer

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan