BeachFit

Word jij ook BeachFit?
In 8 weken klaar voor de zomer

In de maanden mei en juni bieden we weer bootcamp lessen aan. Evenals vorige seizoenen een gezamenlijk initiatief van de afdelingen Gymnastiek en Beach.

Heb je interesse om deel te nemen dat sluit je aan bij de Outdoor Gym trainingen die door FlexSport Twello worden verzorgd op sportcomplex De Laene. Naast de mogelijkheden op en om het veld, maken we in deze periode ook gebruik van de beachvelden om te werken aan onze conditie.

Het grote voordeel van Outdoor Gym is dat je heerlijk buiten sport en je de oefeningen op je eigen niveau doet. Voor iedereen geschikt dus! De invulling van de lessen is gericht op conditie en kracht met het eigen lichaamsgewicht, veelal in circuitvorm. En we gaan natuurlijk voor resultaat; na 8 weken ben je BeachFit.

Locatie: Sportcomplex S.V. Voorwaarts, Kerklaan 2A in Twello.
Meer informatie: www.beachsporttwello.nl/beachfit

Tarieven

Om je in te kunnen schrijven voor beachsporten dien je lid te worden van Beachsport Twello (€ 35,- per jaar, leden van Voorwaarts betalen € 25,- per jaar).
Met dit lidmaatschap kan je de hele zomer gratis gebruik te maken van onze beachaccommodatie en kan je laagdrempelig deelnemen aan het volledige aanbod aan beachsporten.
Deelname aan de BeachFit lessen 2017 kost € 20,-.

Dat wil jij toch ook?
Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website van Beachsport Twello: www.beachsporttwello.nl.
Heb je vragen, dan kan je die natuurlijk altijd stellen via info@beachsporttwello.nl of via het contactformulier op de website.

Naast BeachFit kan je bij Voorwaarts Twello ook beachhandbalbeachsoccer, beachtennis en beachvolleybal beoefenen