Ledenshop

Speciaal voor Voorwaarts-leden

Via onze ledenshop kun je nieuwe trainingskleding of andere sportartikelen bestellen. Dit is een online tool waarmee je speciaal geselecteerde items met 15% korting aan kunt schaffen. De shop is onderdeel van de kledingovereenkomst die Voorwaarts heeft gesloten met Stanno (Deventrade) via Buitink Sport2000.

De aankopen die je in de ledenshop doet, leveren direct voordeel voor Voorwaarts op. Iedere bestelling draagt bij aan de sponsorbijdrage die wij van de leverancier ontvangen. Zo maak je met een aankoop in de ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor de club!

Hoe werkt het?

Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de (bedrukte) kledingstukken te bestellen. Behalve de eigen clubcollectie, biedt de ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor je sport te bestellen, onder ‘Teamwear’ en ‘Accessoires’. De artikelen zijn te personaliseren met een clublogo, initialen, nummers en naam. Je kunt natuurlijk ook bestellen in de winkel bij Buitink Sport2000 aan de Marktstraat in Twello. De medewerkers adviseren je graag.

Bestel hier

Voor iedere afdeling is er een aparte link.

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan