Vertrouwenspersoon

Veilige (sport-)omgeving voor iedereen

Iedereen die betrokken is bij S.V. Voorwaarts heeft recht op een veilige (sport-) omgeving. Het bestuur vindt iedere zaak van grensoverschrijdend gedrag er één teveel. We hanteren een zogenaamd zero-tolerance beleid. Misbruik, pesten maar ook discriminatie of geweld kunnen helaas nooit voor 100% voorkomen worden. Maar we stellen echter wel alles in werking om te zorgen dat de kans erop zo klein mogelijk is.

Beleid t.a.v. grensoverschrijdend gedrag is vastgelegd in de Regeling Veilig Sporten d.d. juni 2018 welke is vastgesteld per 1 juli 2018.

Een vertrouwenspersoon is een onafhankelijke functionaris met geheimhoudingsplicht die buiten de vereniging staat en beschikbaar is voor leden, ouders van leden, leiding, bestuurders en vrijwilligers als het gaat om grensoverschrijdend gedrag. Je kunt bij de vertrouwenspersoon terecht voor een advies, maar ook kun je hem/haar gebruiken als luisterend oor. Pas als jullie het er samen over eens zijn dat er stappen ondernomen moeten worden, gebeurt dat. Tot die tijd is je contact met de vertrouwenspersoon iets tussen jullie.

Contactgegevens

Onze vertrouwenspersonen zijn op de onderstaande manier te bereiken:

Miranda Pol (arts)
Mail: miranda@grootkoerkamp.nl
Telefoon: 06 51347662

of

Frits Spijker (arts)
Mail: f.spijker2@chello.nl
Telefoon: 06 25543362

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan