Stage

Voorwaarts is meer dan alleen een sportvereniging. Al jaren is de club een Erkend Leerbedrijf en dus vervult de club, naast het sportieve gebeuren, ook op een andere manier een grote maatschappelijke rol. Scholieren en studenten kunnen velerlei (afstudeer)stages bij Voorwaarts uitvoeren. En de keuze in stageaanbod is wellicht breder dan menigeen vooraf denkt. Herman Bloo, Roel Westenberg en Rinus Voois zijn als stagecoördinatoren, de schakel tussen stagiaires en de juiste afdelingen.

Rol stagecoördinatoren

De drie heren zijn puur de verbinding tussen de afdelingen van Voorwaarts en de scholen. Vanuit de afdelingen verzamelen wij waar behoefte en/of ruimte voor stagiaires is en dat leggen we bij de onderwijsinstellingen neer. Zij coördineren de stages en zorgen dat ze over de juiste papieren beschikken. Ze zijn het eerste aanspreekpunt, maar de begeleiding en beoordeling zal door de trainer/begeleider binnen de betreffende afdeling worden gedaan.

SV Voorwaarts heeft als thuishonk Sportpark de De Laene Kerklaan 2 in Twello. Wij bieden plaats aan stagiaires omdat wij, als vereniging, betekenis willen hebben voor jeugd, die zich op een toekomst voorbereidt. Ook kan het een frisse blik geven op organisatie en activiteiten. Wij krijgen hierdoor nieuwe kennis en energie. SV Voorwaarts biedt stageplekken aan voor zowel maatschappelijke stage als een beroepsstage.

Voorwaarts biedt:

Voorwaarts biedt stages aan op het gebied van:

Heb je interesse/belangstelling voor een stageplek, vul dan onderstaand formulier in. De stagecoördinatoren van Voorwaarts nemen dan spoedig contact met je op!

 

Stage aanmelding

DD dash MM dash JJJJ
Adres
Bij welke afdeling van Voorwaarts wil je stage lopen?(Vereist)

 

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan