Het feest is begonnen!

Kom naar onze jubileum events

Op dinsdag 14 mei 2024 bestaat onze omnivereniging maar liefst 90 jaar. Deze bijzondere mijlpaal gaan we vieren met onze leden, vrijwilligers, sponsors en iedereen die Voorwaarts een warm (oranje zwart) hart toedraagt.

Vanaf deze datum t/m 2 juni 2024 organiseren we diverse activiteiten op en rond ons sportcomplex aan de Laene voor jong en oud. Hieronder zie je ze staan. Klik op “INFO” voor meer details en meld je aan.
Let op: wacht niet te lang, op sommige activiteiten zit een maximum aantal aanmeldingen.

Samen gaan we er een mooi feestje van maken!

Oproep museum

Op dinsdag 14 mei openen we het Voorwaarts Museum in het clubgebouw. Ook op andere momenten is het mogelijk om het museum te bezoeken en je onder te dompelen in de geschiedenis van onze omnivereniging. Meer informatie over de openingsdata en -tijden vind je HIER.

Heb jij nog items, krantenknipsels, foto’s of ander beeldmateriaal thuis liggen die niet mogen ontbreken? Laat het ons weten. Vraag ook eens bij je ouders en opa/oma. Samen laten we de geschiedenis weer leven…

Mail ons

Voorwaarts 90 jaar in beeld

Wil je alvast een beetje in de sfeer komen? Bekijk dan onderstaand filmpje op YouTube om terug te gaan in de tijd.

Clubblad special

Na afloop van de jubileumperiode brengen we een speciale editie van het clubblad uit. Lees hierin over onze rijke geschiedenis, verschillende personen binnen onze omnivereniging komen aan het woord en natuurlijk blikken we terug op de jubileumactiviteiten.

Heb je content dat zeker niet mag ontbreken? Neem contact op met de redactie.

Mail ons

Zwarte broek Oranje trui podcast

Maik & Bas kwamen met het originele idee om een podcastserie te gaan maken. Hierin gaan ze in gesprek met verschillende clubiconen en kijken terug in de tijd ter ere van het aanstaande jubileum. De komende tijd komen er geleidelijk meer afleveringen online. De nieuwste aflevering vind je hieronder.

Wil je iets kwijt aan deze heren, mail dan naar podcast@voorwaartstwello.nl.

Contact

Heb je een vraag of suggestie voor de jubileumcommissie?

Mail ons

Sponsoren

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan