Kerkdienst

In de periode 14 mei t/m 2 juni 2024 organiseren we diverse activiteiten in het teken van het 90-jarig jubileum. Op zondag 2 juni 2024 is er een familiedag voor jong en oud. We starten de dag met een speciale kerkdienst door Pastor H. de Jong.

Het begon allemaal 90 jaar geleden, toen 14 jongens met een passie voor voetbal en een sterke band met hun geloof bij elkaar kwamen. Ze wilden ergens spelen waar hun waarden werden gedeeld, zonder dat ze het hele eind naar Bussloo hoefden te fietsen. Hoewel de band tussen Voorwaarts en de kerk door de jaren heen is veranderd, blijft de geest van die verbondenheid bij ons.

Om onze wortels te eren, de toekomst te omarmen en te laten zien hoe we als gemeenschap zijn verbonden, nodigen we je uit voor een speciale kerkdienst op deze familiedag. Pastor H. De Jong, wiens kleinzoon een lid van het voetbalbestuur is, zal de dienst leiden. De Jong is ook betrokken bij Vluchtelingenwerk Voorst, wat laat zien hoe geloof, gemeenschap en dienstbaarheid samenkomen.

Kom samen in gebed en vier met ons mee op zondag 2 juni om 11 uur in de Sint-Martinuskerk. Het belooft een inspirerende dienst te worden. Mis het niet!

Contact

Zijn er vragen, stel ze gerust door een mail te sturen naar jubileum@voorwaartstwello.nl.

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan