Nieuws

29 april 2019

Beachsport Twello goes Ameland (again!)

Na de onwijs gezellige trip in 2017 is het tijd voor een herhaling: Beachsport Twello goes Ameland! In het weekend van 28 t/m 30 juni 2019 vindt op Ameland het Summer Beachvolleybal Circuit plaats en Beachsport Twello is er weer bij! Wij hebben een leuk 3-daags arrangement samengesteld waarbij genieten van gezelligheid, relaxte beachfeestjes en een geweldig beachvolleybaltoernooi op Ameland centraal staan.

Het programma

Vrijdag 28 juni
16.30 uur vertrekken we richting Holwerd. Om 19.00 uur gaan we met de boot over vanaf Holwerd naar Nes. Bij aankomst op Ameland brengt de bus ons naar de groepsaccommodatie in Hollum. Bij aankomst volgt een welkomstborrel en dan gaan we door naar Beachclub The Sunset in Hollum. Tijd voor het eerste feestje!

Zaterdag 29 juni
Ontbijten bij de groepsaccommodatie en vervolgens de hele dag beachvolleyballen bij het Summer Beachvolleybal Circuit in Hollum. ’s Avonds gezellig BBQ-en en natuurlijk een zomerse beachparty.

Zondag 30 juni
Lekker uitslapen, ontbijten en relaxen bij de accommodatie. Spullen inpakken en om 13.00 uur met de boot terug naar Holwerd. Rond 15.30 uur ben je dan weer terug in Twello.

Meld je snel aan en ga met ons mee naar Ameland!

Arrangementsprijs: € 124,- per persoon, inclusief:
– Retourticket ‘voetgangers’ bootovertocht Holwerd – Ameland (excl. auto)
– Drie dagen fietshuur
– Twee overnachtingen in een groepsaccommodatie in Hollum, inclusief  bedlinnen en toeristenbelasting
– Twee keer ontbijtbuffet
– Eindschoonmaak groepsaccommodatie

Exclusief:
– Vervoer naar Holwerd (Friesland), dus parkeerkosten en benzinekosten
– Busvervoer, retourticket van € 5,-
– Deelname aan het Summer Beachvolleybal Circuit toernooi op zaterdag
(€ 32,50 per duo bij 2×2 deelname en online aanmelding uiterlijk 1 week voor aanvang van het toernooi) Aanmelding gaat via de website van het toernooi! Tip: schrijf je met meerdere teams tegelijk in voor extra korting op inschrijfgeld
– Overige hapjes en drankjes en persoonlijke uitgaven
– Reis en/of annuleringsverzekering
– Entree feesttent (2x) en BBQ buffet

Tijdens de vorige trip naar Ameland was de entree voor de feesttent (vrijdag- en zaterdagavond) en het BBQ buffet inbegrepen. Helaas is de prijs hiervan nu nog niet bekend. Dit wordt de deelnemers dus later nog apart aangeboden. Houd rekening met circa € 32,-.

 

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan