Nieuws

26 juni 2020

Beachvolleybal internationals geven clinic bij SV Voorwaarts!

Heb jij altijd al eens de állerbeste beachvolleyballers van Nederlands willen ontmoeten? En wil jij wel eens zien of Christiaan Varenhorst echt wel 2.12 m. (!) lang is? Dit is je kans! Op woensdag 8 juli komen de nationale beachtoppers Christiaan Varenhorst en Stefan Boermans in het kader van de TeamNL Beach Tour naar sportpark De Laene voor een gave beachvolleybal clinic voor de jeugd van 8 t/m 18 jaar!

TeamNL Beach Tour
TeamNL Beach Tour is een initiatief van de Nevobo (Nederlandse Volleybal Bond) met als doel de jeugd te motiveren om lekker te sporten en vitaal te blijven. De komende maanden gaan de beachvolleyballers van TeamNL Beach Tour naar verschillende volleybalverenigingen in heel Nederland. Toppers als Christiaan Varenhorst, Alexander Brouwer, Robert Meeuwsen en diverse vrouwelijke top beachvolleyballers zullen daar aan de slag gaan met de jeugd.

Sinds de aankondiging van de TeamNL Beach Tour hebben in één week tijd meer dan 70 volleybalverenigingen een clinic aangevraagd en inmiddels is de inschrijving daarom gesloten. Wij zijn dan ook ongelooflijk blij (en stiekem ook wel een beetje trots) op het feit dat TeamNL Beach Tour naar Twello komt!

Indeling
Clinic CMV (vanaf 8 jaar): 19.00-19.45 uur
Clinic ABC jeugd: 20.00-20.45 uur

Inschrijven
De inschrijving is inmiddels gesloten.

Foto impressie
Een leuke foto impressie van deze super toffe avond vind je op onze Facebook pagina.

Tot de 8e!

De beachcomissie

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan