Nieuws

4 september 2019

Help jij ons in 2020 een leuk beachevent te organiseren?

Beachseizoen 2019 is alweer ten einde. Nog even en de beachvelden worden weer opgebroken.
Het was wederom een mooi seizoen met de NK Beachhandball titel voor de B1 en C1, de beachvolleybal trip ‘Beachsport Twello goes Ameland’ en de wekelijkse beachtennis trainingen door Nederlands kampioen Anne Hoogendam als enkele van de vele hoogtepunten.

De commissie is inmiddels alweer druk bezig met nieuwe ideeën voor het aankomende seizoen.
Na vele jaren in de beachcommissie te hebben gezeten voor de afdeling volleybal, hebben Chantal en Leonie aangegeven de commissie te gaan verlaten. Beiden hebben vele jeugd evenementen georganiseerd voor de Beachsport Twello jeugdleden, waaronder het landelijke Junior Beach Circuit (JBC) en diverse leuke jeugd events aan De Laene.
Maar ook de geweldige trip ‘Beachsport Twello goes Ameland’ is door hen bedacht en georganiseerd.
Chantal en Leonie, wij willen jullie ontzettend bedanken voor al jullie hulp en inzet in de afgelopen jaren. Mede dankzij jullie is Beachsport Twello gegroeid tot een bekende speler in de beachsportbranche en is Sportpark De Laene inmiddels een bekende beachlocatie in Nederland!

Met het vertrek van Chantal en Leonie kan de beachcommissie voor het aankomende seizoen wel wat versterking gebruiken! Lijkt het je leuk om tijdens het seizoen een keer een beachevent, toernooi of competitie te organiseren, zoals b.v. 4-de-Zomer, het Junior Beach Circuit (JBC) of heb je zelf super leuke ideeën? Laat het ons weten, we bespreken graag de mogelijkheden met je! Mail ons even of spreek ons aan als je ons ziet,

We horen graag van je!

Sportieve groet,
Wilco, Bart, Roelof, Helga, Evelien & Marieke

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan