Introductie

BST logo

Welkom!
Van harte welkom bij Beachsport Twello, onderdeel van omnivereniging SV Voorwaarts in Twello!
Beachsport Twello is dé beachsportvereniging van Twello en omstreken. Onze fantastische beachaccommodatie is gelegen op het mooie sportcomplex van SV Voorwaarts aan de Kerklaan in Twello. Vanuit heel Nederland weten beachsporters ons te vinden!

Niet voor niets heeft Beach Sport Nederland de beach courts en de organisatie van Beachsport Twello aan De Laene opgenomen in de top 10 van Beach sport locaties en organisaties in Nederland! Een grote eer en een prestatie waar we als beach commissie erg trots op zijn!

Op dit deel van de website is alle informatie over ons beach aanbod te vinden. Mocht je toch nog vragen hebben, mail ons en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Beachsport Twello nieuws en aankomende beach events? Like onze Facebook pagina of volg ons op Instagram!

Wij wensen iedereen een plezierig en sportief beachseizoen en hopelijk tot ziens op Sportpark De Laene!

Sportieve groet,
De beachcommissie


Korte introductie

Beachsport Twello is in 2013 opgericht en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele en gezellige vereniging waarbinnen ruim 300 beachsporters actief zijn. Onze beachvelden hebben van de Nevobo de hoogst mogelijke classificatie ontvangen en het sportcomplex biedt vele faciliteiten voor zowel de spelers als bezoekers.

Beachsport Twello is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekende naam in de beachwereld. Ieder seizoen staan wij op diverse beach evenementen kalenders met toernooien voor zowel de handbal, beachtennis als (jeugd)beachvolleybal (JBC). Sportpark De Laene geniet dus landelijke bekendheid onder de (inter)nationale beachsporters!

Onze vereniging biedt trainingen, wedstrijden, clinics en events aan in:

Introductie BST

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan