Nieuws

19 februari 2020

Beachseizoen 2020 komt er aan!

BST logo

Start van het nieuwe beachseizoen!

Terwijl het voorjaarszonnetje zo af en toe tevoorschijn komt, is de beachcommissie al weer enkele maanden druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe beachseizoen.

Ook dit jaar kunnen er vanaf april t/m september weer diverse beachsporten beoefend worden op de mooie beachcourts van Sportpark De Laene.

Beachvolleybal
Zo starten na de meivakantie de beachvolleybaltrainingen waarbij zowel de allerjongste CMV mini’s als de jeugd en senioren wekelijks kunnen werken aan hun beachvolleybal skills.
Nieuw dit seizoen is dat de vrijdagavond competitie wordt vervangen door twee competitie dagen (30 mei en 4 juli). Twee dagen vol fun en entertainment voor alle beachvolleyballers van Beachsport Twello. Daarnaast worden er ook andere events georganiseerd zoals het King & Queen of the Beach volleybaltoernooi en het Junior Beach Circuit (JBC) – beiden tijdens het Vierhofsteden Toernooi – en reizen we eind juni weer af naar Ameland voor het gezellige event ‘Beachsport Twello goes Ameland’!

Beachtennis
In juni starten ook de beachtennis trainingen weer. Zowel voor beginners als gevorderden de kans om lekker een balletje te slaan in het zand onder leiding van onze enthousiaste trainers. Naast een Mix Ranking toernooi en een Recreatie toernooi organiseren wij ook dit jaar weer een spetterende demo, verzorgd door de top van het Nederlandse beachtennis!

Beachhandbal
Aansluitend op het zaalseizoen gaan ook de handbalmeiden- en dames weer het zand in. Lukt het hen om de successen van vorig beachseizoen te evenaren? De C1 en B1 meiden wisten een waanzinnig resultaat neer te zetten en werden daarmee Nederlands kampioen!

Omni event: 4 de Zomer | 2020 editie
En dan misschien wel het allergezelligste beachtoernooi aan De Laene, het 4 de Zomer beachevent! Dit toernooi is voor iedereen toegankelijk; je hoeft dus geen Beachsport Twello of Voorwaarts lid te zijn! Zet zondag 12 juli alvast in je agenda en regel wat vrienden, buren, collega’s of teamgenoten om samen de strijd aan te gaan. Tijdens het 4 de Zomer beachevent strijden jullie in teams van 4 personen tijdens een potje voetbal, volleybal, tennis en handbal om de 4 de Zomer bokaal en natuurlijk de eeuwige roem! Naast entertainment voor de kids wordt de dag afgesloten met een heerlijke BBQ.

Informatie over alle events en de actuele agenda vind je op deze site. Vanaf medio april kun je je ook via deze site online aanmelden voor de verschillende events.

Op naar hopelijk een mooie en zonnige zomer vol beachactiviteiten! See you at the beach!

De beachcommissie

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan