Nieuws

21 maart 2020

Handbal Voorwaarts in corona-tijden

Het is stil op straat. In het dorp is het erg rustig. De scholen en kinderdagverblijven zijn leeg. Twello is, net als de rest van de wereld, in de ban van corona. Dat heeft natuurlijk gevolgen voor onze vereniging. De sporthallen zijn gesloten, evenals het Voorwaarts-complex aan de Laene.

Ook de afdeling handbal wordt geraakt door corona. Er wordt niet getraind. De competitie ligt stil t/m in ieder geval 6 april. Het NHV wacht eerst verdere ontwikkelingen af voordat een beslissing genomen wordt over de voortgang van het seizoen 2019-2020.

De informatie van het NHV is te volgen via de Handbal app en de website. Op dit moment kunnen we niets anders dan afwachten welk beleid het NHV gaat uitvoeren.

Dit alles betekent niet dat we stilzitten binnen de afdeling.

 

Het NHV heeft aangegeven een strikte deadline te hanteren voor de teamopgaves voor seizoen 2020-2021. Het betreft de hoeveelheid teams en het niveau. Voor het NHV is deze informatie nodig, met name om de competitie te kunnen indelen, evenals sporthallen te kunnen inhuren voor de wedstrijden.

Normaal gesproken worden hiervoor besprekingen gepland, nu wordt dat online opgepakt. Goed om te zien hoe we er, met wat aanpassingen van alle betrokken personen, ook wel uit gaan komen.

 

Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het Beach seizoen. We hopen vooralsnog dat het Eckhuys NK Beach kwalificatietoernooi op 8, 9 en 10 mei gewoon door kan gaan.

Als bestuur proberen we zo goed mogelijk, samen met de vrijwilligers, door te gaan met alle lopende zaken en voorbereidingen. Daarbij staan gezondheid en veiligheid voorop en volgen we de richtlijnen van het RIVM en het beleid van het NHV.

Zodra er meer nieuws is zullen we jullie daar zo snel mogelijk over berichten.

 

Let op elkaar en jezelf, hopelijk ontmoeten we elkaar snel weer in goede gezondheid. Stay safe!

 

Sportieve groet,

Het Handbalbestuur

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan