Nieuws

31 december 2020

Bingo-report

In ‘normale tijden’ proberen we het jaar af te sluiten door bijvoorbeeld het kerstmixtoernooi of een kerstborrel met leden en vrijwilligers.

Helaas was dit door corona dit jaar geen optie. Voor de jeugd leek er lange tijd nog wel iets mogelijk. De organisatie van een mixtoernooi was al in volle gang, toen de premier op 14 december nieuwe maatregelen bekendmaakte. Dit had ook gevolgen voor de jeugd, er kon niet meer gesport worden. Het mixtoernooi werd geannuleerd.

Om het einde van het jaar toch niet zomaar voorbij te laten gaan, en om in verbinding te blijven met onze leden en vrijwilligers, ontstond toen het idee voor een online bingo. In 3 edities opgeknipt: een versie voor senioren, vrijwilligers en supporters, een bingo voor de jongste jeugd en een bingo voor de D, C, B en A-jeugd.

29 december was het zover, de bingo voor de senioren en supporters. Wat een opkomst! Enorm leuk om te zien dat iedereen zich zo enthousiast heeft aangemeld. Om 20.00 uur werd er afgetrapt door quizmasters Jeroen Voor ’t Hekke en Bas von Pickartz. Er werden een paar ‘gewone’ bingo-rondes gespeeld en geëindigd met een muziekbingo. Heerlijke muziek :-)! Er waren veel prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door een aantal Twellose ondernemers. De hoofdprijs? Een officieel EK-shirt van Tess Wester! Jesse van Delsen ging er mee vandoor, gefeliciteerd!

Op 30 december waren ook de jeugdteams aan de beurt. De afgelopen week hadden ze al belangrijke post ontvangen: de bingokaarten!

De eerste bingo op woensdagmiddag was voor de H, F, en E-jeugd. Bas en Vera hadden prijsjes geregeld bij Intertoys, Etos en overal en nergens, de bingo opgesteld en een online verbinding met de jeugd opgezet. We konden beginnen! Twee rondes werden er gespeeld, had je bingo dan riep je dit in de camera en werden de getallen gecheckt. Was het helemaal goed, dan lieten we de gewonnen prijs zien. Iedereen heeft een prijsje gewonnen!

Daarna was de oudere jeugd aan de beurt. Die zaten veelal gezellig met een paar meiden bij elkaar achter de camera. Ook hier was de spanning groot, vooral als er nog maar één nummer afgestreept moest worden. Veel meiden zijn in de prijzen gevallen. Merle Kolkman won de hoofdprijs: een gesigneerd EK-shirt van Angela Malestein!

Wij hebben enorm genoten! Zo zijn we (online) in deze bijzondere tijden toch met elkaar verbonden. Bij deze willen we de ondernemers die prijzen beschikbaar hebben gesteld nogmaals bedanken:

  • Intertoys Twello
  • De Waardige Waard
  • Etos Monique
  • Café de Hamer Twello
  • Zuivelhoeve Twello
  • Gall & Gall Twello
  • Jumbo Binnendijk
  • RT Stoffenboetiek

En natuurlijk Handbal Nederland en het Nederlands Dames Handbalteam voor de shirts!

Rest ons niets anders dan iedereen een hele fijne jaarwisseling te wensen. We hopen iedereen in 2021 weer in de sporthal te mogen ontmoeten!

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan