Nieuws

22 december 2019

Dames 2 onderweg naar kampioenschap

Het seizoen begon met een nieuwe trainer/ coach Tim Bloemen en teammanager Silvia Vredegoor. Na een aantal oefenwedstrijden en trainingen werd steeds duidelijker hoe het team eruit zou komen te zien. Een aantal speelsters was geblesseerd, dus de vraag was; hebben wij er wel genoeg? Vlak voor de competitie was het nog even spannend, maar er meldden zich een paar speelsters en ook mochten geblesseerde speelsters weer trainings- en wedstrijdminuten maken. Hierdoor is dames 2 op dit moment een goed bezet team!

Een nieuw groot team, maar uit wie bestaat nou eigenlijk dames 2?

Naast Tim en Silvia zijn er 13 speelsters: Anouk, Chantal, Floor, Jill, Kirsten, Manouk, Marloes S, Merle, Noa, Patricia, Sanne, Silke, Zoë en de 2 keepsters Alijn en Marloes D.

Het zijn speelsters in verschillende leeftijden en dat maakt het team juist sterk. Jonge en ervaren speelsters leren van elkaar.

Teambuilding is hierdoor erg belangrijk en daar werken wij hard aan. Dit betekent samen hard bikkelen maar ook gezelligheid na een training, de wedstijden en uitjes.

Het is een vrolijk stel meiden die gedreven zijn en hard willen werken. Iedere training gaan ze er voor de volle 100% voor. En ook al bestaan deze uit veel conditie oefeningen, de meiden blijven gemotiveerd. Deze drive zien wij terug in de wedstrijden en wordt beloond. Alle wedstrijden zijn tot nu toe gewonnen en hierdoor staan we 1ste in de competitie!

Samen hebben wij 1 doel:

Kampioen worden en op naar een mooi feest!!!

Daar strijden wij iedere week vol voor en als wij ongeslagen kampioen worden hebben we een deal met Tim, maar wat dat is… 😉

Kom en blijf ons allemaal aanmoedigen en vier aan het eind van het seizoen op ZONDAG 29 MAART 2020 het feest met ons mee! We spelen dan onze laatste wedstrijd thuis om 14.20 in de Jachtlust!

Ik ben enorm TROTS op deze meiden en dat ik hun teammanager mag zijn!

Meiden ga zo door, RESPECT voor jullie en KNALLUUHHHH! Samen zijn we één en sterk!

Silvia Vredegoor

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan