Nieuws

5 februari 2020

Kan Dames 1 handhaven in de eredivisie?

Zaterdag 15 februari speelt Fit&Fun Voorwaarts Dames 1 de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. Op dit moment staan de meiden 8ste in de competitie, met 11 punten. Ook Volendam, Borhave en V&L staan op 11 punten. Het wordt dus erg spannend!

In de eredivisie handbal wordt door alle teams een nacompetitie gespeeld. De eerste zes uit de reguliere competitie spelen in de kampioenspoule en maken dus allemaal nog kans op het kampioenschap. De laatste vier spelen in de degradatiepoule.

Voor Dames 1 is alles nog mogelijk! Van de laatste vijf wedstrijden werden er vier gewonnen. Als de dames 15 februari in eigen huis weten te winnen, komt het op doelsaldo aan. Het is dus nog steeds mogelijk om bij die eerste zes te eindigen.

Kom dus op 15 februari naar de Jachtlust in Twello om de dames naar de overwinning te supporten. Ze spelen tegen Westfriesland/SEW. De strijd barst om 20.00 uur los. Het eerste duel tegen dit team werd door Voorwaarts nipt verloren met 27-25. De dames zijn zeer gemotiveerd om revanche te nemen, het belooft een spannende pot te worden!

Ga na afloop niet meteen naar huis, de laatste wedstrijd in de reguliere competitie wordt afgesloten met een heus Rad van Avontuur, georganiseerd door de Supportersclub. Blijf dus vooral nog even hangen in de kantine van de Jachtlust.

RadvanAvontuur

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan