Nieuws

11 mei 2023

Laatste thuiswedstrijd Dames 1

Graag nodigen wij jullie uit om a.s. zaterdagavond 13 mei om 20.00 uur aanwezig te zijn bij de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen van Dames 1. Deze wedstrijd is voorlopig ook de laatste wedstrijd van Voorwaarts in de 1e divisie in sporthal Jachtlust.

Met veel pijn in ons sporthart hebben we als vereniging moeten besluiten om vanaf volgend seizoen op een lager niveau te acteren. Dit besluit is genomen aangezien enkele speelsters van Dames 1 (tijdelijk) stoppen met handbal (bij Voorwaarts). Ook is onze selectie getroffen door enkele zware blessures, waardoor de speelsters ook volgend seizoen niet in actie kunnen komen.

Hiermee sluiten we als afdeling handbal een tijdperk af met handbal op het hoogste niveau van Nederland. Een bijzondere periode met zelfs een uitschieter naar de Eredivisie. Een compliment aan alle speelsters, stafleden en betrokkenen die de afgelopen jaren dit mogelijk hebben gemaakt. Na de wedstrijd staan we bij de hoogtepunten nog één keer stil en zullen we afscheid nemen van “onze” dames en staf.

Aansluitend heeft dames 1 een gezellige seizoensafsluiting georganiseerd in de kantine van sporthal Jachtlust. Deze avond zal muzikaal worden ondersteund door DJ E.V.

De entree is deze avond gratis. Wij rekenen op jullie komst! Nog één keer genieten van tophandbal. Alle betrokkenen verdienen een grandioos afscheid.

Tot zaterdag!

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan