Nieuws

20 maart 2022

Nieuwe voorzitter afdeling handbal SV Voorwaarts

Met ingang van het seizoen 2022-2023 zal Edwin van der Poel de nieuwe voorzitter zijn van de afdeling handbal.

Edwin is geen onbekende binnen de afdeling en binnen Voorwaarts. Al sinds 1995 is hij actief bij Voorwaarts. Als speler en scheidsrechter, hij heeft meerdere teams getraind en gecoacht en is momenteel actief als bestuurslid. Bij de handbal leerde hij zijn vrouw Monique kennen. Hun zoons Dylan en Liam voetballen bij Voorwaarts. Hij kent de vereniging inmiddels van binnen en buiten.

Edwin volgt Bianca Alferink op. Zij heeft de rol van voorzitter sinds 2018 met veel passie en plezier vervuld. In de afgelopen vier jaar heeft Bianca veel bijzondere sportgebeurtenissen voorbij zien komen.

Er was sprake van een grote groei onder de allerjongste jeugdleden, dames 1 promoveerde naar de eredivisie en deed ook weer een stapje terug, we kregen te maken met corona, de allereerste digitale clubbingo werd gehouden in een van de lockdowns en de beach breedtesport maakte een grote ontwikkeling door. Ondanks corona nam het aantal leden bij de senioren en midweek toe en kregen we bij de start van seizoen 2021-2022 de nationale handbalselecties van U-17 en U-19 op bezoek. Ook voor het vervolg van het huidige seizoen staan er nog mooie dingen op het programma, waaronder het Eckhuys Makelaars/Voorwaarts NK kwalificatietoernooi Beachhandbal 2022 aan de Laene.

De afdeling handbal staat er goed op, maar er liggen ook een aantal uitdagingen. Het werven van vrijwilligers is er daar een van. De komende periode zal het bestuur verdergaan met voeren van persoonlijke gesprekken, met als doel het vrijwilligersbestand verder aan te vullen. Zo kunnen we samen verder vorm geven aan alle prachtige ideeën en ambities binnen de afdeling handbal.

Bianca wil graag alle leden, vrijwilligers en externe samenwerkingspartners bedanken voor hun vertrouwen in de afgelopen jaren. Ze heeft alle vertrouwen in het handbalbestuur voor de toekomst.

Voorwaarts, en in het bijzonder de afdeling handbal, bedankt Bianca voor alles wat zij de afgelopen jaren voor de afdeling gedaan heeft.

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan