Nieuws

13 januari 2022

Overmars stopt als trainer bij Voorwaarts

Aan het eind van het seizoen 2021-2022 stopt Kira Overmars als trainer/coach bij Voorwaarts Handbal Dames 1. Dit maakte zij vandaag aan het team bekend.

In 2020 stapte Kira Overmars als trainer/coach in bij het eerste selectieteam van de afdeling Handbal. De samenwerking van beide kanten is altijd naar volle tevredenheid geweest. Overmars heeft laten weten voorlopig te willen stoppen met het trainersvak. De reden hiervoor is de combinatie werk, privéomstandigheden, corona en trainen/coachen. Daarnaast is ze er achter gekomen dat ze meer energie haalt uit het opleiden van speelsters. ‘Ik ga voorlopig even geen team onder mijn hoede nemen’, zegt Kira Overmars.

Vanzelfsprekend respecteren we de keuze van Kira. We hopen dit seizoen nog op een positieve manier met elkaar te kunnen afsluiten. ‘We danken Kira voor de waardevolle bijdrage die ze afgelopen twee seizoenen heeft geleverd’, zegt voorzitter Bianca Alferink. En daarbij wensen we haar alle goeds voor in de toekomst. Het bestuur gaat per direct, samen met alle betrokkenen, aan de slag om deze positie goed in te kunnen vullen.

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan