Nieuws

4 februari 2022

Rob Wiegman en Emin Nimani nieuwe trainers Voorwaarts Handbal

Het bestuur van de afdeling Handbal van SV Voorwaarts Twello is verheugd te kunnen melden dat Rob Wiegman en Emin Nimani met ingang van het nieuwe seizoen de trainers/coaches van Dames 1 zullen zijn.

Wiegman en Nimani zullen Kira Overmars opvolgen, die heeft aangegeven na dit seizoen te zullen stoppen als trainer bij Voorwaarts Handbal.

Wiegman (28 jaar) is dankbaar voor de kans die Voorwaarts hem en Nimani geeft. Hij heeft zelf altijd bij Achilles in Apeldoorn gehandbald, maar heeft moeten besluiten te stoppen als speler. Daarom richt hij zich nu op het trainen en coachen. Bij Achilles heeft hij meerdere jeugdteams getraind. Samen met Nimani (62 jaar) heeft Wiegman Achilles Dames 1 getraind en gecoacht.

Nimani (geboren in ex-Joegoslavië) heeft vroeger gehandbald bij Metallurg, een handbalvereniging in Skopje, Macedonië. Daar heeft hij Europacup Handbal mee gespeeld. De afgelopen 20 jaar is hij actief geweest als trainer en coach bij verschillende verenigingen in Nederland, waaronder bij Achilles.

Daar hebben Nimani en Wiegman elkaar leren kennen, nu komen ze samen naar Voorwaarts. Voorwaarts Twello is erg blij met de komst van de beide heren en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking.

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan