Nieuws

18 mei 2022

Teamindeling jeugd 2022-2023

In de nieuwsbrief van 25 april jl. heeft het bestuur mede namens de trainers gecommuniceerd over de opgave van het aantal jeugdteams voor de aankomende zaalcompetitie seizoen 2022-2023. Nu is het tijd om jullie meer informatie te geven over de teamindeling.  

Selecteren teams

Binnen de afdeling handbal van Voorwaarts is het al sinds jaar en dag gebruikelijk dat er vanaf de D jeugd wordt geselecteerd. Helaas is dat voor het aankomende seizoen voor de A, B en C jeugd niet nodig. In deze leeftijdsklassen kunnen we op basis van het aantal leden maar met één team uitkomen. In tegenstelling tot hetgeen we in de vorige brief hebben aangegeven, gaan we wel twee teams selecteren bij de D-jeugd. Zodra de zaal trainingen na de schoolvakantie weer starten zullen de trainers van de D jeugd enkele trainingen gebruiken om een goed beeld te krijgen van de speelsters. Op basis daarvan wordt besloten wie in welk D team komt te spelen. In de E-jeugd is een teamindeling gemaakt in samenspraak met de trainers. Bij de indeling van deze teams is voornamelijk gekeken naar leeftijd en vriendinnetjes. Aangezien we in de komende weken nog aanwas verwachten bij de F- en H-jeugd, delen we deze teams ook pas in na de zomervakantie. Ook dit zal gebeuren op basis van leeftijd en vriendinnetjes.

Klik hier voor de teamindeling jeugd seizoen 2022-2023

Trainers

Momenteel is het bestuur druk in gesprek met de huidige Voorwaarts trainers om in overleg te bepalen wie welk team gaat trainen. Uiteraard wordt er binnen de vereniging ook gezocht naar (jong) trainers talent. Mocht je nog geen trainer zijn en ben je nog niet benaderd, maar wil je aankomend seizoen wel (hulp)trainer zijn, meld je dan even bij Edwin en/of Bas. Zodra de verdeling van de trainers definitief is, zullen wij dit uiteraard met jullie delen.

Wij verwachten jullie met deze brief goed te hebben geïnformeerd over de teamindeling voor volgend seizoen. Mocht je hierover vragen hebben of staat je naam er onverhoopt niet bij, schroom dan niet om Edwin en/of Bas hierover te benaderen.

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan