WedstrijdAuto van Ewijk/LHC - Voorwaarts Dames 2
Datum20 februari 2022
Uitslag39-22

Zondagmiddag een inhaalwedstrijd, en wel tegen de ongeslagen koploper LHC.
We wisten dat het geen eenvoudige wedstrijd zou worden, maar waren zeker gemotiveerd om er een goede wedstrijd van te maken.
We begonnen erg sterk en bleven goed bij. LHC scoorde elke keer wel maar ook wij wisten het doel van de tegenstander zeker te vinden.
Bij de rust stonden we 18-14 achter en leek er nog veel mogelijk. Jammer was dat al snel bleek dat LHC uit een ander vaartje ging tappen. Wij werden slordig aan de bal en we kregen nog maar weinig kansen. Met name de linkerhoek van LHC was een plaag voor onze verdediging, ondanks goed keeperswerk van Maaike en Laureane.
Mede door dat gegeven kon LHC steeds verder uitlopen met een eindstand die misschien ook wel een beetje de verhoudingen weergeeft.
De doelpunten kwamen van Zoe 6x, Merle 5x, Lara 4x, Tessa 3x, Danique 2x, Jill en Vera 1x.
Ondanks de toch wel duidelijke nederlaag is het belangrijk om het goede uit de eerste helft mee te nemen naar de volgende wedstrijd op 6 maart a.s.