“t Was erg lastig

WedstrijdHHZD - Voorwaarts Dames 2
Datum13 maart 2022
Uitslag40-16

Na een rustperiode van enkele weken speelden we eindelijk zaterdagavond weer een wedstrijd. En nog wel uit naar Heino, altijd lastig.
HHZD startte overdonderend en al snel stonden we met 7-1 achter, mede door eigen slordigheden in de dekking.
Af en toe deelden we een speldeprik uit maar de tegenstander lag er zeker niet wakker van, ze scoorden er lustig op los. De ruststand was dan ook 24-9 voor HHZD.
In de rust hebben we getracht het in de verdediging beter neer te zetten, maar dat HHZD een paar maatjes te groot was, werd wel duidelijk.
DE dames liepen uit naar een einduitslag van 40-16. Desondanks speelden we een minder slechte 2e helft.
De doelpunten waren van Vera, Zoe, Niki en Jill 3x, Anouk 2x, Lisa en Cilia 1x.
A.s. woensdag speelt dames 2 thuis de belangrijke wedstrijd tegen Huissen, aanvang 20.30 uur, dus kom onze meiden steunen