Nieuws

23 maart 2024

Schoolhandbal groot succes

Op woensdag 13 maart en woensdag 20 maart werd voor het eerst sinds een aantal jaren weer het Voorster Schoolhandbaltoernooi gehouden. Onder andere door corona is er de laatste jaren geen toernooi geweest. Tijd om daar verandering in te brengen! Samen met Handbal Klarenbeek en Voorst Actief hebben we de organisatie weer opgepakt.

En wat werd het een succes! Op 13 maart vond het toernooi voor de groepen 5 en 6 van basisscholen uit de gemeente Voorst plaats. Er deden maar liefst 18 teams mee. Alle kinderen waren enorm fanatiek en gedreven, iedereen ging voor de winst. De Martinusschool Twello ging er met dubbele winst vandoor: bij de meiden eindigde Martinusschool 1M bovenaan en bij gemixt/jongens Martinusschool 1J.

Op 20 maart was het de beurt aan de groepen 7 en 8. En alweer zo’n mooie opkomst! 15 teams gingen de strijd met elkaar aan. Dat resulteerde in mooie wedstrijden, er lopen echte handbaltalenten in de gemeente Voorst rond. De winnaars van deze dag waren bij de meiden Martinusschool 1M en bij gemixt/jongens: De Kleine Wereld 1GM.

 

Fantastisch om te zien dat zo’n 260 kinderen op deze manier kennis hebben gemaakt met de handbalsport. We bedanken Handbal Klarenbeek en Voorst Actief voor de zeer fijne samenwerking. Een extra bedankje naar de scheidsrechters. Heel fijn dat jullie wilden helpen.

Wij kijken terug op twee zeer geslaagde middagen en hopen jullie volgend jaar weer terug te zien!

 

 

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan