WedstrijdHCL/Loo - Voorwaarts Dames 2
Datum21 november 2021
Uitslag27-16

Zaterdagavond in Duiven tegen HCL. Een lege sporthal, dus hier ook geen sfeer.
Dat je met twee uitstekende doelverdedigsters nog geen wedstrijd wint, is duidelijk.
Met de steun van enkele A-speelsters begonnen we aan deze wedstrijd en het begin was hoopgevend.
We namen een 3-1 voorsprong, zelfs 4-2, daarna ging de strijd gelijk op tot 8-8.
Hierna nam HCL het heft in handen en bij rust was de stand 14-11 in het voordeel van HCL. Nog niets aan de hand en in de tweede helft zo doorgaan en zorgen dat de afsluiting niet te snel zou gebeuren.
Echter te gehaast afsluiten en slordig balverlies leverde een aantal snelle tegenaanvallen op en de wedstrijd was gestreden. HCL liep uit naar een beslissende 20-11 en klaar was het.
Uiteindelijk werd het nog iets draaglijker met de einduitslag 27-16. We zullen moeten proberen het tij de komende weken te keren.
De doelpunten kwamen van Zoe 4x, Vera 3x, Patricia, Lisa 2x, Merle Melissa, Danique, Jill en Cilia 1x. A.s. zondag gaan we naar Heino en spelen om 13.00 uur tegen HHZD, dus een nieuwe poging