Wedstrijdverslag

Bekerwedstrijd Voorwaarts – Bentelo

WedstrijdVoorwaarts Dames 1 - Bentelo
Datum4 november 2021
Uitslag36-21

Met goed gevulde tribunes stond voorwaarts klaar aan de start om er een leuke bekerwedstrijd van te maken. Alle meiden hadden er zin in en wilden het verloren punt van afgelopen weekend goed maken. Afgelopen weekend voelde toch enigszins als verloren van onszelf en we hadden dan ook voor onszelf iets recht te zetten. Jill Peters, Alijn Setz en Lara Baltes deden mee aangezien er een aantal blessures binnen het team zijn.

Voorwaarts komt goed uit de startblokken. Door verschillende snelle tegenaanvallen, breaks vanuit de keeper en samenspel resulteert dit direct in een 9-3 voorsprong. Voorwaarts kwam in de flow en kon vanuit een compacte dekking, als collectief naar de overkant. Vanuit uitstekend keeperswerk van Brigitte en Alijn wisten we verschillende aanvallen te spelen. Zo zie je maar weer dat het altijd begint bij een goede dekking in combinatie met keeperswerk. Voorwaarts bleef doorstomen en ging met een 15-8 voorsprong de rust in. Er waren een aantal aandachtspunten en die namen we mee naar de tweede helft. Door meermaals goede afrondingen van Keyara en Alineke op de break liep de score snel uit. Voorwaarts stond voor met 25-11. Lara en Jill mochten ook hun minuten maken. Beiden werkten ze zich op het scoreformulier en maakten een goede indruk in het veld. Alle meiden van Voorwaarts deden effectief mee aan het snelle spel. De einduitslag was 36-21, waarbij we met een goed gevoel de zaal verlieten. We zijn weer een ronde door in de beker!

Aanstaande zaterdag wordt er gespeeld in eigen huis tegen de kersverse koploper ZVBB. Voorwaarts is gebrand om te winnen en daarmee de koppositie weer terug te pakken. We hebben alle steun van het publiek nodig, dus we zien jullie graag om 20:00 uur, wederom in de Jachtlust in Twello!

Scores: Aniek Koers 11, Alineke Ros 9, Jill Kloppenberg 5, Daimy van Dommelen 4, Chantal Deijk en Lara Baltes 2, Keyara Peters, Jill Peters en Romy ten Cate 1

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan