Bentelo DS2 – Voorwaarts DS1

WedstrijdBentelo DS2 - Voorwaarts Dames 1
Datum21 december 2023
Uitslag27-20

Wij speelden op dinsdagavond een wedstrijd tegen Bentelo DS2. Wij kregen deze wedstrijd versterking van Karin Linthorst en Anneloes Bosgoed, speelsters van de midweek. Deze wedstrijd werd gespeeld met hars, een kleverig middel dat aan de handen moet worden gesmeerd. Dit was vooral aan het begin van de wedstrijd even wennen voor ons.

Bentelo kon snel op een 3-0 voorsprong komen. Daarna begonnen wij ook te scoren, waardoor onze achterstand steeds minder werd. Door doelpunten van onder anderen Patricia, Nikki en Romy werd het verschil 1 doelpunt in het voordeel van Bentelo. Aan het eind van de eerste helft wist Bentelo weer uit te lopen. Romy kreeg mandekking, daardoor moesten wij ons spel gaan aanpassen. Het laatste doelpunt van de eerste helft kwam van Benthe, wat de ruststand op 13-10 zette.

De tweede helft begon zoals de eerste helft was geëindigd. Wij bleven scoren, maar Bentelo deed dat ook. Het verschil bleef op 3 of 4 doelpunten in het voordeel van Bentelo. Door doelpunten van Romy en Nikki werd het verschil teruggebracht naar 2 doelpunten. Helaas wisten we dit niet vol te houden en kon Bentelo weer verder uitlopen op ons. Aan het eind van de wedstrijd wisten Lisa en Karin nog te scoren. Helaas was het verschil hier al te groot om nog kans te maken op de winst. De eindstand was 27-20.

We hebben nu een paar weken vrij. Op zaterdag 13 januari spelen we weer een uitwedstrijd. Deze is om 19:15 tegen Langeveen. We zien jullie daar graag om ons aan te moedigen.

Doelpunten: Benthe 2, Lisa 2, Nikki 8, Patricia 2, Romy 5, Karin 1