Wedstrijdverslag

Duiven DS1 – Voorwaarts DS1

WedstrijdDuiven Dames 1 - Voorwaarts Dames 1
Datum17 maart 2024
Uitslag33-26

Zondag 17-03-2024

Sinds een aantal maanden hadden wij weer een wedstrijd op zondag. Dat zijn normaal gesproken nooit onze sterkste wedstrijden.

Ondanks dat stonden wij vol goede moed aan de start.

Wij konden in het begin ook goed mee komen met Duiven. Wanneer zij scoorden deden wij dat ook. Onder andere Nikki wist 2 keer het net te raken. Na 10 minuten stond het 6-5. Het tempo lag erg hoog en wij moesten een aantal keer wisselen. Hierdoor moesten wij even opnieuw organiseren en mede daardoor kon Duiven vier keer op rij scoren. Hierna wisten wij wel weer mee te komen met Duiven. Wij speelden goede druk en konden er een aantal keer mooi doorheen komen zo kon onder andere Lieke een mooi doelpunt maken. Het gat werd voor rust nog iets groter. De stand bij de rust was 17-11.

Wij begonnen sterk aan de tweede helft. Romy en Nikki wisten een paar keer mooi van afstand te schieten en te scoren. Zo was na na zeven minuten in de tweede helft het gad gehalveerd. Deze goede flow wisten wij nog iets langer door te zetten. Duiven pakte namelijk twee keer in korte tijd een 2-minuten tijdstraf. Daardoor stonden wij een tijdje in overtal, normaal niet iets waar wij erg sterk in zijn, maar deze keer wel. Het gat werd namelijk nog kleiner door doelpunten van Lieke en Lisa. Na een kwartier in de tweede helft was de stand 21-20 in het voordeel van Duiven. Helaas wist Duiven zich te herpakken en scoorden zij vijf keer op rij. Romy wist er nog een keer mooi doorheen te komen, maar vervolgens lukte dat Duiven ook weer drie keer. De stand werd daarmee 29-21 met nog ruim zes minuten te gaan. Wij konden dit gat nog wel ietsjes dichten, door een paar mooie doelpunten van Chantal vanaf de cirkel. Maar helaas niet genoeg om dit weekend punten te pakken. De eindstand was 33-26.

We kunnen terugkijken op een mooie wedstrijd met goed samenspel, natuurlijk blijven er verbeterpunten, maar die zullen er altijd zijn. We gaan op naar volgende week. Dan spelen we thuis tegen Lettele. We hopen jullie dan te zien in de Jachtlust.

Doelpunten: Chantal 5x, Lara 1x, Lieke 3x, Lisa 2x, Nikki 7x, Romy 8x

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan